Képzési palettánk


FacebookTwitterGoogle Bookmarks
Nyomtatás
Intézményünk Győr egyik legrégibb szakképző iskolája, mely a 2018-2019-es tanévben ünnepli alapításának 122. évfordulóját. Neve és az itt szerzett szakmai bizonyítvány jó ajánlólevél a térség vállalkozásainál.

Iskolánk elnevezése 2016. szeptember 1-től módosult, a 120 éve oktatott közgazdaság ágazat mellett nevünkben első ízben jelent meg az 50-es években meghonosodott ügyvitel szakmacsoport is.

 

Mindkét szakma közös ismérve a magasan kvalifikált, számítógépes felhasználói programokban jártas, tízujjas vakírást is elsajátított szakemberek képzése, akik a szakmai idegen nyelvet ismerve eligazodnak az európai országok jogrendjében is. 
A hazai és külföldi ügyfélkörrel rendelkező cégek keresik a középfokú végzettségű, jól felkészült ügyviteli titkárokat, irodai asszisztenseket, pénzügyi-számviteli ügyintézőket, akiknek munkája nagyban elősegíti az ügyfelek elégedettségét, az adott céghez való kötődését.

Kiemelten kezeljük a nyelvoktatást. Az informatikai és a prezentációs ismeretek oktatása magas színvonalú. Diákjaink nagy számban tesznek ECDL-vizsgát.

A szakmai tárgyak tanítása mellett nagy hangsúlyt fektetünk a közismereti tantárgyakra is, hiszen a szakmai tudást csak megfelelő alapokra lehet építeni. Az általános műveltség, a kulturált viselkedés, a jó kommunikáció, a marketingszemlélet kialakítása, a készségmegfelelő munkakultúra, ill. munkaerkölcs, a képesség a teammunkára még kifejezettebben kapcsolódik össze a szakmaisággal.

Ismét egyre nagyobb szerepet játszik a felnőttoktatás levelező tagozatos formában. A 121. tanévben nappali tagozaton 81 diákunk tanul az érettségi utáni szakképzésben, és 81 fő a felnőttképzésben résztvevők száma. A törvényi változásoknak köszönhetően a 2016-2017-es tanévtől megteremtődtek a feltételei az iskolarendszeren belüli vállalkozási mérlegképes könyvelő képzésnek, ahol kivétel nélkül saját közgazdász tanáraink oktatnak.
 

Ügyvitel ágazat

 

Közgazdaság ágazat


 

ÉRETTSÉGI VIZSGA AKTUALITÁSOK

A szóbeli érettségi vizsgák (közép- és emelt szint) a terveknek megfelelően folytatódnak.
További információ a képre kattintva érhető el az érettségi vizsgák menetével kapcsolatban.

Órarend

Facebook

Office 365 - Microsoft Teams

Digitális iskola - KRÉTA

Poszeidon iratkezelő rendszer

Fogyasztóvédelmi iskola

Adatok - elérhetőségek

Menza

Győri SZC honlapja

Videó a Barossról

Boldog Iskola cím

ECDL-vizsgaközpont

Tudatos pénzügyi nevelés

Partnerintézményi cím

50 óra közösségi szolgálat

Iskolapolgár archívum


Diákok, tanárok, adminisztratív-technikai munkatársak, életpályák!

A jövő közgazdásza

Eredményeink

Nemzetközi pályázatok

Iskolánk a Facebookon

Diákönkormányzat

120. évforduló

Sajtószoba

Our school - Unsere Schule

Impresszum

Honlapszerkesztő:
Mészáros Eszter

Honlapunkkal kapcsolatos véleményeket ill. anyagokat várunk a következő címen:
meszaroseszter75
gmail.com

Statisztika

Oldalainkat eddig
6456784 látogató
tekintette meg.

Ebben az évben: 281355
Ebben a hónapban: 21101
Ezen a napon: 677

LKW WALTER