Pénziránytű Bázisiskola
Kedves Érdeklődők!

Iskolánkban a 2021/22. tanév kezdetével Pénziránytű Bázisiskolaként a diákok pénzügyi tudatosságát fejlesztő foglalkozásokat tartunk.

Az ingyenes foglalkozásokra már 2021. szeptemberétől előre egyeztetett időpontokban fogadjuk a tanulókat. A 45 vagy 90 perces foglalkozások célja, hogy az erre a célra kialakított Pénzügyi Tudás Otthona tanteremben a pénzügyi nevelés modern, magas szakmai színvonalat képviselő, egyben a kor pedagógiai kihívásainak is megfelelő eszköztárát minél több diák számára elérhetővé tegyük.

A Pénziránytű Alapítvány által felkészített pedagógusaink tartanak interaktív, élménypedagógiai módszerekkel és digitális eszközökkel támogatott, korosztályonként differenciált pénzügyi foglalkozásokat a pénzügyi tervezés és a korszerű pénzkezelés témaköreiben.

Azt időpontfoglalás és részletek megbeszélése végett kérjük, keressék kolléganőinket az alábbi elérhetőségeken:

Horváth Linda: 20-8035624
Fergusonné Andorka Andrea: 30-7018507

Időpontot foglalása az alábbi felületen lehetséges:


Várunk benneteket egy vidám kalandozásra a pénzügyek világában! Légy te is tudatos a pénzügyeidben!A foglalkozások helye: a Pénzügyi Tudás Otthona tanterem.

 


Tanári továbbképzés 2022. márciusában: " Új lehetőségek a pénzügyi nevelésben".
Tájékoztató és jelentkezés: ITT.

 

2021. szeptember 24-én avattuk fel iskolánkban a Pénzügyi Tudás Otthona tantermet. Az új, modern eszközökkel felszerelt tantermet a Pénziránytű Alapítvány és a Mastercard támogatásával  alakítottuk ki, ahol ingyenes, a pénzügyi tudatosságot fejlesztő foglalkozásokkal várjuk a régió általános és középiskolásait, valamint továbbképzéseket kínálunk a pedagógusoknak.

Az avatáson részt vett:
Szeles Szabolcs beszédében említette, hogy Győr városának szüksége van olyan erős közgazdasági középiskolára, mint a Baross, mert nagy az igény a jól képzett gazdasági szakemberekre.
Simon Róbert Balázs úr beszédében úgy fogalmazott, nagyon büszke arra, hogy Győr városa az oktatásban élen jár, és ebben a Baross a „régió zászlóshajója”.
Kara Ákos szerint is kiemelkedő, hogy iskolánk mindig a fejlődésre, az innovációra törekszik. 
Bernáth Julianna háláját fejezte ki, hogy a bázisiskolai program jó kezekbe került, és az alapítvány minden partnerének megköszönte a támogatást. Kiemelte, hogy e programnak köszönhetően az érdeklődő diákcsoportok és tanáraik a lakhelyükhöz legközelebb eső bázisiskolát közvetlenül megkeresve kaphatnak tájékoztatást a pénzügyi témáklról, és foglalkozásokon, továbbképzéseken vehetnek részt.
Martinovic Boris záróbeszédében hangsúlyozta, hogy a Mastercard számára nagyon fontos a modern pénzügyi ismeretek minél szélesebb körű terjesztése, ezért örömmel vesznek részt e programban támogatóként és aktív szereplőként a Pénziránytű Alapítvánnyal karöltve.

További fényképek a Facebook-on!
 
 
Forrás : http://www.barossgyor.hu