Pénziránytű bázisiskola
2021.09.27.
Pénziránytű bázisiskola
2021. szeptember 24-én avattuk fel iskolánkban a Pénzügyi Tudás Otthona tantermet. Az új, modern eszközökkel felszerelt tantermet a Pénziránytű Alapítvány és a Mastercard támogatásával  alakítottuk ki, ahol ingyenes, a pénzügyi tudatosságot fejlesztő foglalkozásokkal várjuk a régió általános és középiskolásait, valamint továbbképzéseket kínálunk a pedagógusoknak.

 
Iskolánk diákjai és tanárai zenés, ünnepi műsorral fogadták a meghívottakat és a sajtó képviselőit, ízelítőt kaptak a pénzügyi tudatosság fejlesztésének élményprogramjából. Horváth Linda szakmai igazgatóhelyettes a pénzügyi tervezés témaköréből tartott egy foglalkozást a 9. évfolyamos diákok számára.

Bertháné Hári Gabriella igazgatónő köszöntötte
Szeles Szabolcs beszédében említette, hogy Győr városának szüksége van olyan erős közgazdasági középiskolára, mint a Baross, mert nagy az igény a jól képzett gazdasági szakemberekre.
Simon Róbert Balázs úr beszédében úgy fogalmazott, nagyon büszke arra, hogy Győr városa az oktatásban élen jár, és ebben a Baross a „régió zászlóshajója”.
Kara Ákos szerint is kiemelkedő, hogy iskolánk mindig a fejlődésre, az innovációra törekszik. 
Bernáth Julianna háláját fejezte ki, hogy a bázisiskolai program jó kezekbe került, és az alapítvány minden partnerének megköszönte a támogatást. Kiemelte, hogy e programnak köszönhetően az érdeklődő diákcsoportok és tanáraik a lakhelyükhöz legközelebb eső bázisiskolát közvetlenül megkeresve kaphatnak tájékoztatást a pénzügyi témáklról, és foglalkozásokon, továbbképzéseken vehetnek részt.
Martinovic Boris záróbeszédében hangsúlyozta, hogy a Mastercard számára nagyon fontos a modern pénzügyi ismeretek minél szélesebb körű terjesztése, ezért örömmel vesznek részt e programban támogatóként és aktív szereplőként a Pénziránytű Alapítvánnyal karöltve.
 
Köszönjük mindenkinek a részvételt és a támogatást! Minden kedves érdeklődőt várunk a Pénzügyi Tudás Otthonában!

Horváth Linda igazgatóhelyettes
 
További fényképek a Facebook-on!
 
 
Forrás : http://www.barossgyor.hu