DIÁKNAP
2022.07.11.
DIÁKNAP
Június 10-én, lélekben már a nyári szünetben, diáknapot tartottunk az iskolában a 9., 10. és 11. évfolyamoknak. 


Tanárok és a Diákönkormányzat tagjainak segítségével különböző állomásokon tehették próbára ügyességüket a tanulók. Így derült ki, ki az, aki a leggyorsabban tud hurkapálcával anyacsavarból tornyot építeni, ki tud leghatékonyabban fenékkel lufit kidurrantani, melyik osztály általános műveltsége terjed ki a legtöbb témára és ki tudja legügyesebben eljuttatni a pingpong labdát öt vízzel teli poháron keresztül a legutolsóba.
 
A sportvetélkedők sem tudták kifárasztani az osztályokat annyira, hogy ne jutott volna energia egy kis activityre, tabura, zenefelismerésre és madzagos akadálypályára. Gyerek-vagy ifjúkori képeiken is sikerült felismerni a tanárokat, a klubteremben pedig néha egészen hihetetlen történetekről kellett eldönteni, valóban átélték-e őket a mesélő tanárok, vagy csak átverés az egész.
 
A játékos vetélkedőkön a 11. B osztály szerezte a legtöbb pontot - jutalom tortájukat már el is fogyasztották -, sarkukban szorosan ott volt a 10. A és 9. C osztály. Sok szeretettel gratulálunk minden résztvevő osztálynak, reméljük, hogy mindenki magát jól, a nyári szünetet pedig közelebbinek érezte.
 
Gülch Eszter DÖK-patronáló tanárnő
 
Forrás : http://www.barossgyor.hu