Baross-érem
2021.07.06.
Baross-érem
A 2020-2021-es tanévben is sor került a Baross-emlékérem átadására, ám rendhagyó módon nem a pedagógusnapi ünnepély keretében, hanem a tanévzáró értekezleten.


 


A 33. számú emlékérmet Molnár Melinda közgazdász tanárnő, a szakmai munkaközösség vezetője érdemelte ki a Baross Gábor Középiskolai Közhasznú Alapítvány kuratóriumának döntése alapján.

Molnár Melinda a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem befejezése után a Deák Ferenc Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskolában tanított, majd a Vocational Academy Kéttannyelvű Szakközépiskola igazgatója volt.

2010 óta dolgozik a iskolánkban, ahol a középiskolai éveit töltötte. 2012-től a közgazdasági munkaközösség vezetője.

Rendszeresen olvassa a gazdasági szaksajtót, követi a számvitelt érintő jogszabályi változásokat. Folyamatosan részt vesz szakmai és módszertani továbbképzéseken. Rendszeresen készít interaktív tananyagot a diákok számára.

Kiemelkedő a tehetségfejlesztő tevékenysége, tanítványai nagyon szép országos versenyeredményeket értek el. 2015-ben a pénzügyi ágazathoz tartozó több szakképesítés esetében felkerült a szakmai vizsgaelnöki, valamint szakmai vizsgabizottsági tagi névjegyzékre.

Több éven keresztül oktatott felnőtteket is a mérlegképes könyvelő képzésen, nemzetközi számvitelt is tanított.

Rendszeresen vállalja egyetemi hallgatók szakmai gyakorlatának mentorálását.

Pályája kezdetétől meghatározó Molnár Melinda fejlesztő-újító tevékenysége. 2019-ben mesterpedagógus lett. A tanításnak, azon belül a közgazdasági szakma megszerettetésének szenteli az életét, kihívásnak tartja a szakmai oktatás jó színvonalának megtartását.

Gratulálunk Molnár Melinda tanárnőnek! További sok sikert kívánunk szakmai pályáján.
 
Forrás : http://www.barossgyor.hu