JÖVŐ KÖZGAZDÁSZA DÍJ

2022.07.07.
FacebookTwitterGoogle Bookmarks
Keresés Vissza
JÖVŐ KÖZGAZDÁSZA DÍJ
Az idei tanévben is átadásra került a ballagáson a Jövő Közgazdásza díj. A díjat kiemelkedő képességű, példás szorgalommal és magatartással rendelkező, a szakmában kimagasló eredményt elért tanulónak ítéli az oktatói testület, aki közgazdasági szakirányban kívánta folytatni felsőfokú tanulmányait.A díjazott jutalma a Lebó Ferenc által készített Pro Talento Érem a Közgazdász Szakma Ifjú Tehetségének valamint 100.000 forint.
Az idei tanévben az oktató testület a kitüntetést Kovács Alexandra 12. D osztályos tanulónak ítélte oda, aki alig egy hete vehette át kitűnő érettségi bizonyítványát.

Alexandra a két tanítási nyelvű osztály példamutató egyénisége. Diáktársai közül a kezdetektől kitűnt tanulmányi eredményével, példás magatartásával és szorgalmával.
 
Társaival jó a kapcsolata, mindig kész arra, hogy segítsen azoknak, akiknek szüksége van erre. Tanáraival szemben tisztelettudó, a feladatokat időben, pontosan, nagy alapossággal végzi el, igyekszik minden helyzetben a legjobbat kihozni magából. Maximális odaadással maximális teljesítményt nyújt.
 
Az évek során egy négyese volt év végén, testnevelésből a 9/Kny osztályban, ezt követően minden évben kitűnő tanuló lett. Évközi jegyei is szinte csak jelesek.
 
A közösségi munkából is kivette a részét. Az osztály, az iskola által szervezett műsorok, ünnepélyek rendszeres szereplője, a Baross-faktoron fotóival mutatta meg tehetségét. Aktívan tevékenykedik a diákönkormányzat programjaiban.
 
Iskolán kívül is segítőkész, volt iskolájában közreműködik a nyári táborok programjainak megvalósításában. Lakóhelyén, Nagybajcson rendszeresen fellép községi rendezvényeken.

A nyelvi előkészítő évfolyam óta rendszeresen vesz részt tanulmányi versenyeken, melyeken szépen szerepelt. Tanulmányai kezdetén közismereti tantárgyi versenyeken ért el nagyon jó eredményeket. A nyelvi előkészítő évfolyamon a Krúdy-Jedlik két tanítási nyelvű iskolák versenyén német nyelvből 2. helyezett lett. A Kenguru matematika versenyen 9. helyezést szerzett. A tanév végén B2 komplex nyelvvizsgát tett német nyelvből.

9. évfolyamon az Édes anyanyelvünk versenyen megyei 1., a Szép magyar beszéd versenyen 6. helyezett volt. Részt vett egy pénzügyi csapatversenyen is, a Dr. Horváth Györgyné Gépírás Emlékversenyen pedig 2. lett.

A 10. évfolyamon az Édes anyanyelvünk verseny országos döntőjében könyvjutalmat és különdíjat kapott. Országos német nyelvű matematika versenyen is indult, ahol az országos 10. helyet szerezte meg. A tanév során teljesítette a hétmodulos ECDL-vizsga követelményeit.

A 11. osztályban a Szép magyar beszéd verseny megyei döntőjének 3. helyezettje volt. Az angol nyelvet második idegen nyelvként tanulja, az On-Lion versenyen országos 22. helyezést ért el angol nyelvből. Német nyelvből az OKTV-n a második fordulóba jutott.
Az utolsó tanév hozta meg számára az igazi átütő szakmai sikert: országos 3. helyezett lett közgazdasági ismeretek tantárgyból az ÁSZÉV-döntőn.

Diáktársai is becsülik szorgalmáért, racionális gondolkozásáért.

Továbbtanulási terveiben a közgazdaságtudomány áll az élen a Széchenyi István Egyetemen, ahova kitűnő, igen magas százalékos eredménnyel letett érettségi vizsgája alapján biztos felvételt fog nyerni.

Teljesítménye, eredményei és további tervei méltóvá tették arra, hogy ebben a rangos kitüntetésben részesüljön.

Kedves Alexandra!
Oktatói testületünk, valamint évfolyamtársaid, diáktársaid nevében gratulálunk a kitüntető elismeréshez!
Nagyon büszkék vagyunk rád!
 
A "Jövő közgazdásza" elismerésben részesült barossos diákok ITT tekinthetőek meg.
 


Gyógypedagógus állás

Takarítói állás

Órarend

Tanévkezdési információk

Facebook

Pénziránytű Bázisiskola

Határtalanul programok

Office 365 - Microsoft Teams

Digitális iskola - KRÉTA

Poszeidon iratkezelő rendszer

Fogyasztóvédelmi iskola

Adatok - elérhetőségek

Menza

Győri SZC honlapja

Videó a Barossról

Boldog Iskola cím

ECDL-vizsgaközpont

Partnerintézményi cím

50 óra közösségi szolgálat

Iskolapolgár archívum


Diákok, tanárok, adminisztratív-technikai munkatársak, életpályák!

A jövő közgazdásza

Eredményeink

Nemzetközi pályázatok

Iskolánk a Facebookon

Diákönkormányzat

120. évforduló

Sajtószoba

Our school - Unsere Schule

Impresszum

Honlapszerkesztő:
Mészáros Eszter

Honlapunkkal kapcsolatos véleményeket ill. anyagokat várunk a következő címen:
meszaroseszter75
gmail.com

Statisztika

Oldalainkat eddig
6953392 látogató
tekintette meg.

Ebben az évben: 207371
Ebben a hónapban: 6567
Ezen a napon: 556

LKW WALTER