Emlékül...

2020.04.30.
FacebookTwitterGoogle Bookmarks
Küldés e-mailben Nyomtatás Keresés Vissza
 

Kedves „ballagó”, pontosabban fogalmazva érettségi vizsga előtt álló Diákok!
 
2020 – más, mint a többi év. Két hónappal ezelőtt még nem gondoltuk volna, hogy az iskolai évek legszebb ünnepét, a ballagást nem tudjuk hagyományainknak megfelelően megtartani. Álmunkban sem képzeltük, hogy az érettségi előtti hetekben csak az internet segítségével tudunk benneteket tanítani, tudjuk veletek a kapcsolatot tartani.
Örülök, hogy ezt az akadályt közösen le tudtuk küzdeni, mindannyian eredményesen zártátok ezt a tanévet, így hétfőn megkezdhetitek az érettségi vizsgát.
 
A mai nap az iskolától való búcsúzás napja. Az iskolát nem tudtuk virágokba öltöztetni, helyette tanáraitok egy virágos fotómontázzsal köszönnek el tőletek.
 
Az idei tanévben is kiválasztottuk azt a végzős tanulót, aki a Barossban folytatott tanulmányai során bebizonyította, hogy a közgazdasági szakma területén kiemelkedő teljesítményre képes, kiváló eredményekkel büszkélkedhet, sikeresen szerepelt tanulmányi versenyeken, célja, hogy közgazdasági területen folytasson felsőfokú tanulmányokat. Örömmel hirdetem ki, hogy a 2019/2020-as tanévben Csigó Kata 12. D osztályos tanuló nyerte el a „Jövő Közgazdásza” díjat.
 
A mai nappal lezárultak a felelésekkel, dolgozatírásokkal, diákprogramokkal teli hétköznapok, az utolsó pár hét digitális megpróbáltatásai. Hétfőn megkezditek életetek első igazi nagy megmérettetését, az érettségi vizsgát. Rádöbbentek lassan, hogy egyre több minden csak rajtatok múlik. Megtanuljátok, hogy mit jelent felelősségteljes döntéseket hozni. Gondoljatok azokra, akik segítettek, biztattak, támogattak benneteket az elmúlt évek során: elsősorban szüleitekre, akik a nehézségek idején is mellettetek álltak, akik együtt örültek a sikereiteknek. Mindezért köszönettel tartoztok nekik. De ne feledkezzetek el tanáraitokról sem, aki sokat tettek azért, hogy tudásotok, személyiségetek gazdagodjon az itt töltött évek alatt.
 
Kívánom, hogy e rendkívüli körülmények között megtartott érettségi vizsgán mindannyian sikerrel tudjatok helytállni. Bízom abban, hogy sokan döntötök amellett, hogy a szakmai képzéseteket itt a Barossban folytatjátok jövőre és váltok szakmátok igazi tudójává.
 
Marcus Aurelius szavait szeretném útravalóul átnyújtani nektek:
Ne gondold, hogy ami neked nehezedre esik, az emberileg lehetetlen. Inkább úgy fogd fel, hogy ami emberileg lehetséges és megszokott, azt te is elérheted.”
 
Bertháné Hári Gabriella igazgató
 
Emlékül a 2020-as érettségiző évfolyamnak egy képes összeállítás Tanáraink búcsúznak


Szakképzés 2020. szeptember 1-től

Szeptemberben induló képzések nappali és esti tagozaton!
Információ a képre kattintva érhető el.
 

Office 365 - Microsoft Teams

Digitális iskola - E-napló

Videó a Barossról

Órarend

Facebook

Poszeidon iratkezelő rendszer

Győri SZC honlapja

Menza

Fogyasztóvédelmi iskola

Boldog Iskola cím

Adatok - elérhetőségek

ECDL-vizsgaközpont

Tudatos pénzügyi nevelés

Partnerintézményi cím

50 óra közösségi szolgálat

Iskolapolgár archívum


Diákok, tanárok, adminisztratív-technikai munkatársak, életpályák!

A jövő közgazdásza

Eredményeink

Nemzetközi pályázatok

Iskolánk a Facebookon

Diákönkormányzat

120. évforduló

Sajtószoba

Our school - Unsere Schule

Impresszum

Honlapszerkesztő:
Mészáros Eszter

Honlapunkkal kapcsolatos véleményeket ill. anyagokat várunk a következő címen:
meszaroseszter75
gmail.com

Statisztika

Oldalainkat eddig
6344531 látogató
tekintette meg.

Ebben az évben: 169102
Ebben a hónapban: 1655
Ezen a napon: 313

LKW WALTER