2019-2020-as tanév

FacebookTwitterGoogle Bookmarks
Keresés
1 2 3 4 5 6 >
GÓLYANAP A SULIBAN
GÓLYANAP A SULIBAN
2020.08.25.
Az idei tanévben a DÖK gólyanapot szervez a leendő 9. évfolyamos tanulók részére. A gólyanapra augusztus 28-án, pénteken kerül sor. Aki szeretne részt venni rajta, kérjük töltse ki a szülői beleegyező nyilatkozatot, mely feltétele a részvételnek.
A gólyanapot beharangozó plakát tekinthető meg.
Határtalanul vetélkedő
Az egész Határtalanul vetélkedő egy teszt kitöltésével kezdődött, melyet a 9. A osztály jól töltött ki. Így bekerültünk az elődöntőbe, ahol a Középsuli szereplői (Garai Bendegúz, Sefcsik Dominik, Kis Olivér) játékosan, activity-szerűen tettek fel kérdéseket.
Honismereti prezentációs verseny helyezettjei
A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér és a Győri SZC Krúdy Gyula Középiskolája honismereti prezentációs pályázatot hirdetett Győr város középiskolái számára, 2 fős csapatok részvételével.
12. C osztály érettségi vizsgája
2020. június 15-én utolsó osztályként a 12. C eredményhirdető értekezletére került sor. A három osztályfőnököt (Kulcsár Klára, Szabóné Mészáros Márta és Tóth Erika) "jegyző" C-sek is szép eredményeket értek el.
12. B osztály érettségi vizsgája
2020. június 12-én vehette át érettségi bizonyítványát Albert-Tóth Zita Elnök Asszonytól a 12. B osztály, összesen 28 fő.

12. D osztály németes csoportjának érettségi vizsgája
2020. június 12-én vehette át két tanítási nyelvű érettségi bizonyítványát Király Judit Katalin Elnök Asszonytól a 12. D osztály németes csoportja, összesen 14 fő.
 12. D osztály angolos csoportjának érettségi vizsgája
2020. június 11-én vehette át két tanítási nyelvű érettségi bizonyítványát Botosné Mészáros Krisztina Elnök Asszonytól a 12. D osztály angolos csoportja. Összesen 15-en végeztek, de sajnos nem mindenki tudott eljönni az eredményhirdető értekezletre.
12. A osztály érettségi vizsgája
2020. június 11-én 21 tanuló vehette át érettségi bizonyítványát a 12. A osztályban Alasztics Ildikó Elnök Asszonytól. Ők az elsők, akik két szakképesítést szereztek a 12. évfolyam végére.

Tanévzáró
Tanévzáró
2020.06.19.
„Végre elmúlt, ennek is vége,
Az iskola udvara üresen áll.”
(Napoleon Boulevard - Legyetek jók, ha tudtok!)
Elsősegélynyújtó tanfolyam!!!
Elsősegély tanfolyam: 2020.06.12., péntek = utolsó alkalom!!!
Az első csoport kérjük 9 óra 30-ra jöjjön, a második csoport 11 órára, abba a terembe, ahol lenni szoktunk a legfelső emeleten.
Pedagógusnapi köszöntő
Kedves Kollégáim!
 
A pedagógusnap alkalmából köszöntelek Benneteket. Ez a pedagógusnap más, mint a korábbiak. Ilyenkor mindig kíváncsian vártuk, hogy iskolánk diákjai éppen milyen kreatív meglepetéssel készülnek számunkra a Baross-teremben.
Nemzeti összetartozás napja
Az Országgyűlés 2010. május 31-én iktatta törvénybe a nemzeti összetartozás napját, hogy így emlékezzünk az első világháborút lezáró, 1920. június 4-én aláírt trianoni békediktátumra, és egyúttal az elcsatolt területek miatt rengeteg az otthonából és szeretteitől elszakított emberre. Mindezek ellenére a több állam fennhatósága alá vetett magyarság minden tagja és közössége része az egységes magyar nemzetnek.
Digitális munkarend
2020.05.28.
Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

2020. június 15-ig digitális munkarendben folytatódik a tanítás. Azon tanulók részére, akik lemaradtak a tananyagban, illetve gyengén állnak, igény szerint kiscsoportokban konzultációs lehetőséget biztosítunk, melyről a KRÉTA rendszeren, illetve az osztályfőnökön keresztül adunk tájékoztatást.
Méretre vágva, avagy a kötelességeinket túl
Március 11-én a Generációk Háza Művelődési Központban, a Rév színház által előadott "Méretre vágva" című darabot ismerhettük meg.
Emlékül...
2020.04.30.
 

Kedves „ballagó”, pontosabban fogalmazva érettségi vizsga előtt álló Diákok!
 
2020 – más, mint a többi év. Két hónappal ezelőtt még nem gondoltuk volna, hogy az iskolai évek legszebb ünnepét, a ballagást nem tudjuk hagyományainknak megfelelően megtartani. Álmunkban sem képzeltük, hogy az érettségi előtti hetekben csak az internet segítségével tudunk benneteket tanítani, tudjuk veletek a kapcsolatot tartani.
Örülök, hogy ezt az akadályt közösen le tudtuk küzdeni, mindannyian eredményesen zártátok ezt a tanévet, így hétfőn megkezdhetitek az érettségi vizsgát.
 
A mai nap az iskolától való búcsúzás napja. Az iskolát nem tudtuk virágokba öltöztetni, helyette tanáraitok egy virágos fotómontázzsal köszönnek el tőletek.
 
Az idei tanévben is kiválasztottuk azt a végzős tanulót, aki a Barossban folytatott tanulmányai során bebizonyította, hogy a közgazdasági szakma területén kiemelkedő teljesítményre képes, kiváló eredményekkel büszkélkedhet, sikeresen szerepelt tanulmányi versenyeken, célja, hogy közgazdasági területen folytasson felsőfokú tanulmányokat. Örömmel hirdetem ki, hogy a 2019/2020-as tanévben Csigó Kata 12. D osztályos tanuló nyerte el a „Jövő Közgazdásza” díjat.
 
A mai nappal lezárultak a felelésekkel, dolgozatírásokkal, diákprogramokkal teli hétköznapok, az utolsó pár hét digitális megpróbáltatásai. Hétfőn megkezditek életetek első igazi nagy megmérettetését, az érettségi vizsgát. Rádöbbentek lassan, hogy egyre több minden csak rajtatok múlik. Megtanuljátok, hogy mit jelent felelősségteljes döntéseket hozni. Gondoljatok azokra, akik segítettek, biztattak, támogattak benneteket az elmúlt évek során: elsősorban szüleitekre, akik a nehézségek idején is mellettetek álltak, akik együtt örültek a sikereiteknek. Mindezért köszönettel tartoztok nekik. De ne feledkezzetek el tanáraitokról sem, aki sokat tettek azért, hogy tudásotok, személyiségetek gazdagodjon az itt töltött évek alatt.
 
Kívánom, hogy e rendkívüli körülmények között megtartott érettségi vizsgán mindannyian sikerrel tudjatok helytállni. Bízom abban, hogy sokan döntötök amellett, hogy a szakmai képzéseteket itt a Barossban folytatjátok jövőre és váltok szakmátok igazi tudójává.
 
Marcus Aurelius szavait szeretném útravalóul átnyújtani nektek:
Ne gondold, hogy ami neked nehezedre esik, az emberileg lehetetlen. Inkább úgy fogd fel, hogy ami emberileg lehetséges és megszokott, azt te is elérheted.”
 
Bertháné Hári Gabriella igazgató
 
Emlékül a 2020-as érettségiző évfolyamnak egy képes összeállítás Tanáraink búcsúznak
1 2 3 4 5 6 >

Felvételi tájékoztató

Órarend

Új honlapunk az Egységes Digitális Információs Rendszerben

Facebook

Pénziránytű Bázisiskola

Határtalanul programok

Office 365 - Microsoft Teams

Digitális iskola - KRÉTA

Poszeidon iratkezelő rendszer

Fogyasztóvédelmi iskola

Adatok - elérhetőségek

Menza

Győri SZC honlapja

Videó a Barossról

Boldog Iskola cím

ICDL-vizsgaközpont

Partnerintézményi cím

50 óra közösségi szolgálat

Iskolapolgár archívum


Diákok, tanárok, adminisztratív-technikai munkatársak, életpályák!

A jövő közgazdásza

Eredményeink

Nemzetközi pályázatok

Iskolánk a Facebookon

Diákönkormányzat

120. évforduló

Sajtószoba

Our school - Unsere Schule

Impresszum

Honlapszerkesztő:
Mészáros Eszter

Honlapunkkal kapcsolatos véleményeket ill. anyagokat várunk a következő címen:
meszaroseszter75
gmail.com

Statisztika

Oldalainkat eddig
7110544 látogató
tekintette meg.

Ebben az évben: 34986
Ebben a hónapban: 8411
Ezen a napon: 186

LKW WALTER