Tankönyvosztás időpontjai

2019.08.25.
FacebookTwitterGoogle Bookmarks
Küldés e-mailben Nyomtatás Keresés Vissza
Tankönyvosztás időpontjai
Iskolánkba augusztus 13-án menetrend szerint és hiánytalanul érkeztek meg a tankönyvek. Sok tanuló (barossos és külsős) mellett Sárik Pál tanár úr segített a tankönyvek behordásánál, szelektálásánál.

 


Nagy segítséget jelentenek az önkéntesek (részben az 50 órás közösségi szolgálat keretei között) a további adminisztrációs feladatok elvégzésében is Dr. Takács Krisztina tankönyvfelelősnek.

A tankönyvosztás végleges időpontjai ITT tölthetőek le.


A fizetős diákok esetében a leszállított könyvek alapján számla készül, melyet a szülők az iskolától kapnak kézhez a tankönyvekkel együtt, egy egyszerűsített átadás/átvételi bizonylat kíséretében. A számla alsó, perforált részén találják a befizetéshez szükséges csekket. Kérjük, hogy a befizetést követően a feladóvevényt őrizzék meg. A postai befizetés mellett választhatják az on-line fizetési lehetőséget is. Ez esetben a számlát is on-line tölthetik le.
A szülőknek készített KELLO-tájékoztató ITT tekinthető meg.

Befizetési határidő: 2019. szeptember 15.

Befizetés módjai: 
  • készpénzben, bankkártyával, valamint a Magyar Posta által elfogadott fizetési módokon, banki átutalással, bankkártyával online a szülői felületen keresztül. 
  • banki átutalás: a KELLO 64400068-30107825-11100049 számú számlájára. Banki átutalás esetén a közleményben mindenkor szerepelnie kell a tanuló nevének, 11 jegyű oktatási azonosítójának, vagy a számlán található ST-kódjának. 
  • a szuloifelulet.kello.hu weboldalon keresztül bankkártyás fizetés (MasterCard, Maestro, Visa) egy regisztrációt követően lehetséges.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy iskolai visszárú nincs, ha fizetős tanuló rendelésénél nem tartanak igényt valamely megrendelt és kiszállított tankönyvre, azt az iskolától ebben az esetben is át kell venni. A szülő élhet az elállási jogával szeptember 15-ig, eddig az időpontig küldheti vissza a tankönyveket a KELLO részére. A költségekről a szülőnek kell gondoskodnia. Visszaküldési cím: Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (Üllő) OLK 1000.

Az ingyen tankönyvre jogosult tanulóknak legkésőbb szeptember 15-ig kell bemutatni a jogosultságot igazoló dokumentumot a tankönyvfelelősnek (Dr. Takács Krisztina könyvtáros).

Azon fizetős tanulóknak, akiknek korábbi évekről tartozásuk van a Kello felé, nem fogják kiszállítani a tankönyvrendelést.
 
Új honlapunk az Egységes Digitális Információs Rendszerben

Money Tours

Órarend

Facebook

Pénziránytű Bázisiskola

Határtalanul programok

Office 365 - Microsoft Teams

Digitális iskola - KRÉTA

Poszeidon iratkezelő rendszer

Fogyasztóvédelmi iskola

Adatok - elérhetőségek

Menza

Győri SZC honlapja

Videó a Barossról

Boldog Iskola cím

ICDL-vizsgaközpont

Partnerintézményi cím

50 óra közösségi szolgálat

Iskolapolgár archívum


Diákok, tanárok, adminisztratív-technikai munkatársak, életpályák!

A jövő közgazdásza

Eredményeink

Nemzetközi pályázatok

Iskolánk a Facebookon

Diákönkormányzat

120. évforduló

Sajtószoba

Our school - Unsere Schule

Impresszum

Honlapszerkesztő:
Mészáros Eszter

Honlapunkkal kapcsolatos véleményeket ill. anyagokat várunk a következő címen:
meszaroseszter75
gmail.com

Statisztika

Oldalainkat eddig
7159523 látogató
tekintette meg.

Ebben az évben: 83965
Ebben a hónapban: 22090
Ezen a napon: 387

LKW WALTER