2018-2019-es tanév

FacebookTwitterGoogle Bookmarks
Keresés
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
A 9. A tortája
A 9. A tortája
2018.12.03.
2018. október 19-én az idei gólya osztályok közül a 9. A az egyiptomi korszakot képviselve nyerte meg a gólyaavatót. Az előkészületeket, a táncot és a sok érdekes feladatot végig lelkesen és ügyesen megoldották. A jutalom egy nagy csokis-vaníliás torta volt, amit az osztály egy osztályfőnöki órán elfogyasztott.
„HÓDítsd meg a biteket!”
2018. november 14-én a 9. C osztály és 16-án a 10. B osztály 2. csoportja a „HÓDítsd meg a biteket!” nemzetközi informatikai és számítógép-készség versenyen vett részt. Diákjaink érdekes, gondolkodást segítő feladatokkal találkoztak.
Megemlékezés az I. világháborúra
November 15-én tartottuk Filmklub keretében megemlékezésünket az első világháborúról. 1918. november 11-én ért véget a Nagy Háború a fegyverszünet aláírásával. A Szürke senkik című filmet néztük meg 41 tanulóval. Ezt a magyar televíziós játékfilmet 2016-ban mutatta be a Duna TV.
Német filmklub - GRATULÁLUNK!
Az idei év első német filmklubján ismét szép számban találkoztunk érdeklődő diákokkal, akikkel a „Der ganz grosse Traum” (Lázadó szellem) című német filmet tekintettük meg.
4. hely a regionális versenyen
Iskolánk 12. C osztályos csapata a 4. helyen zárt a PénzSztár Hazai és Határon Túli Magyar Középiskolák Pénzügyi, Gazdasági és Vállalkozói Versenyén.
Látogatás a Győri Könyvszalonban
2018. november 16-án osztályunk  - a 9. D - ellátogatott a Győri Nemzeti Színházba, ahol ezen a hétvégén  immár 18. alkalommal vehettek részt az érdeklődők a Könyvszalon különböző rendezvényein.
PénzSztár: Továbbjutás a regionális fordulóba
Az immár hatodik alkalommal meghirdetett PénzSztár Hazai és Határon Túli Magyar Középiskolák Pénzügyi, Gazdasági és Vállalkozói Versenyének Győr-Moson-Sopron megyei selejtezőjében a 12. C osztály 4 fős csapata: Czumbel Bernadett, Luka Bella, Mészáros Bettina, Takács Zsófia továbbjutott a régiós fordulóba.
Filmvetítés az I. világháborúról
100 éve, 1918. november 11-én ért véget az I. világháború, melyre csütörtökön a 7-8. órában a Szürke senkik c. magyar film megtekintésével, illetve egy kiállítással emlékezünk. Aki szeretné megnézni a filmet, történelemtanáránál jelentkezzen. Csak 11., 12. osztályosok jelentkezzenek! (a film kb. 60 perces)
Pályaorientációs nap
2018. november 6-án iskolánkban pályaorientációs napot tartottunk. Célja, hogy a nálunk tanuló diákok megismerjék az ügyvitel és közgazdaság ágazatot és az általuk nyújtott továbbtanulási- és munkalehetőségeket.
Országos 6. hely a statisztikai versenyen!
2018. november 8-án Budapesten jártunk a Központi Statisztikai Hivatal épületében. A hagyománnyá vált vetélkedőre 250 iskola közül 12 jutott be az országos versenyre.
Beszámoló az Édes anyanyelvünk nyelvhasználati verseny országos döntőjéről
Sátoraljaújhelyen, az Édes anyanyelvünk nyelvhasználati verseny országos döntőjén vettem részt október 19-21. között Sebestyénné Nagy Csilla tanárnővel.
50 óra közösségi szolgálati lehetőség!
A Győri Egyházmegyei Karitász az Élelmiszerbank szervezésében idén is adventi tartósélelmiszer-gyűjtést hirdet november 23-25. között Győrben, várhatóan az Adyvárosi Szigethy expressz Tesco-ban (Győr, Szigethy Attila u. 112.). Az akcióra önkénteseket keresnek, lehetőség van az 50 óra önkéntes munka leigazolására is! Amennyiben érdekel a lehetőség, kérjük jelentkezz Mészáros Eszter igazgatóhelyettes-nél november 8-ig!
Libabőrösek lettünk...
A tavaly áprilisban megrendezett diáknapon végzős osztályként első helyezést értünk el, de a nyereményünk egy részének felhasználása a közelgő ballagás és érettségi hevében feledésbe merült…
Gólyaavató
Gólyaavató
2018.10.27.
2018. október 19-én tartottuk iskolánk hagyományos gólyaavató buliját, ami idén igazi időutazást jelentett a résztvevőknek. A három gólyaosztály az ókori Egyiptom (9. A), a lovagkor (9. C) és a kőkorszak (9/Kny) hangulatában versengett a feladatok során.
Bázisiskolai programok
Október 17-én az Oktatási Hivatal Bázisintézményeként több bemutató előadásra és műhelymunkára került sor iskolánkban az Őszi Pedagógiai Napok keretében.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >

Új honlapunk az Egységes Digitális Információs Rendszerben

Money Tours

Órarend

Facebook

Pénziránytű Bázisiskola

Határtalanul programok

Office 365 - Microsoft Teams

Digitális iskola - KRÉTA

Poszeidon iratkezelő rendszer

Fogyasztóvédelmi iskola

Adatok - elérhetőségek

Menza

Győri SZC honlapja

Videó a Barossról

Boldog Iskola cím

ICDL-vizsgaközpont

Partnerintézményi cím

50 óra közösségi szolgálat

Iskolapolgár archívum


Diákok, tanárok, adminisztratív-technikai munkatársak, életpályák!

A jövő közgazdásza

Eredményeink

Nemzetközi pályázatok

Iskolánk a Facebookon

Diákönkormányzat

120. évforduló

Sajtószoba

Our school - Unsere Schule

Impresszum

Honlapszerkesztő:
Mészáros Eszter

Honlapunkkal kapcsolatos véleményeket ill. anyagokat várunk a következő címen:
meszaroseszter75
gmail.com

Statisztika

Oldalainkat eddig
7159501 látogató
tekintette meg.

Ebben az évben: 83943
Ebben a hónapban: 22068
Ezen a napon: 365

LKW WALTER