2018-2019-es tanév

FacebookTwitterGoogle Bookmarks
Keresés
1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
LÁTOGATÁS A SOBRI JÓSKA KALANDPARKBAN
A tanév végén több más iskolával együtt ajándékutalványokat kaptunk a kalandparktól, hogy jutalmazni tudjuk azokat a tanulókat, akik kiemelkedő munkát végeztek a tanév során.

50 órás közösségi szolgálat
A Generációk Háza Művelődési Központ raklapos építkezős táborában és az óvodások részére megrendezett „Izgő-mozgó” mozgásfejlesztő táborban teljesítették az 50 órás közösségi szolgálatot a barossos diákok Máté Bernadett tanárnő segítségével.
Tankönyvosztás időpontjai
Iskolánkba augusztus 13-án menetrend szerint és hiánytalanul érkeztek meg a tankönyvek. Sok tanuló (barossos és külsős) mellett Sárik Pál tanár úr segített a tankönyvek behordásánál, szelektálásánál.
Kollégiumi élet
Kollégiumi élet
2019.08.23.
Az első, otthontól távol töltött évéről, a hagyományokról, a kollégiumi nevelők támogató hozzáállásáról küldött kedves sorokat Horváth Zsófia, aki a 9/Kny osztályban szép eredménnyel végezte az első barossos évet, s aki egyedüli koleszos volt az évfolyamban. Írását az új tanév kezdetén ajánljuk leendő barossos kollégistáink figyelmébe (is). 
GÓLYATÁBOR
GÓLYATÁBOR
2019.08.23.
Szeretettel várjuk hétfőn (aug. 26.) a gólyatábor résztvevőit. Gyülekező 13.00 órakor az iskola előtt. Innen az osztályfőnökök kísérik a diákokat a vidéki buszpályaudvarhoz. A busz 13.30-kor indul Győrújbarátra. Szerdán (augusztus 28.) 14.00 órakor indulunk vissza busszal Győrújbarátról, várhatóan 14.30-ra érünk a vidéki buszpályaudvarra.
Nyári menetrend
Nyári menetrend
2019.07.13.
Tisztelt Szülők, Diákok!
Az alábbiakban a nyári hónapokkal kapcsolatos ügyviteli menetrendet, valamint a legfontosabb tanévkezdési információkat  (javítóvizsga, jelentkezés és beiratkozás szakképző évfolyamra, tankönyvrendelés, gólyatábor...) tesszük közzé.
Eredmények szavalóversenyeken
Szép eredményeket hozott iskolánknak Stanka Renáta Ildikó 10. D osztályos tanulónk, aki ebben a tanévben két szavalóversenyen is dobogós helyen végzett. Az "Éneklem a tavaszt" József Attila-versenyen 1. helyezést, a Valentin-napi versmondó versenyen pedig 3. helyet szerzett. Felkészítője Mihalikné Diószegi Enikő volt. Ezenkívül Renáta rendszeres szereplője az iskolai rendezvényeknek is.
OKJ-vizsgaszezon
OKJ-vizsgaszezon
2019.07.10.
A 2018/2019-es tanévben három alkalommal, 2018 októberében, 2019. februárjában és 2019. májusában 5 különböző szakmai vizsga zajlott iskolánkban.
Fogyasztóvédelmi nap
Miután 2019 januárjában iskolánk megkapta a „Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola” címet, június 14-én, az utolsó tanítási napon megrendeztük a Fogyasztóvédelmi napot.
Marketing Challenge Day 2019.
A tavalyi évben rendezett MCD-hez képest rendkívül nagy fejlődésen ment keresztül a verseny. Egy egyetemi előadóterem helyett idén már egy szépen berendezett konferenciateremben fogadtak bennünket.
Mezei futóverseny
Mezei futóverseny
2019.06.24.
Győrben 2019. március 26-án rendezték meg a mezei futóverseny megyei fordulóját, amelyre nagyon sok iskolából neveztek be diákokat.  A Püspökerdő és az Aranypart környékén 3000 m, 4500 m és 5000 m távokon mérték össze gyorsaságukat a fiatalok.
Illemtan csapatverseny, országos helyezések
Ebben a tanévben is megrendezték az Országos Illemtani Csapatversenyt, aminek döntőjébe nagy örömünkre iskolánkból két csapat is bejutott.
Versenyeredmények
Versenyeredmények
2019.06.18.
Az Oktatási Hivatal Győri Pedagógiai Oktatási Központja 2019. május 28-án díjátadó ünnepséget rendezett, ahol a különböző tanulmányi versenyeken sikeresen szereplő diákokat és felkészítő tanáraikat köszöntötték.
Álláslehetőség
Álláslehetőség
2019.06.18.
A Matusz-Vad Zrt. dinamikusan fejlődő, Magyarország egyik meghatározó fagyasztott és friss áru termékeket értékesítő élelmiszer-kereskedelmi vállalata győri irodájába Pénzügyi asszisztens munkatársat keres. További információ ITT érhető el.

 

Diákolimpián a barossos diákok!
2019. április 29-én és 30-án rendezték meg Győrben az Olimpiai Sportparkban a diákolimpia megyei futóversenyt. A Baross iskola diákjai mindkét nap képviselték az iskolát az esős idő ellenére.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 >

Alapítványi 1%Adatok
 

ÉRETTSÉGI VIZSGA AKTUALITÁSOK

Információ a képre kattintva érhető el az érettségi vizsgák menetével kapcsolatban.

Órarend

Új honlapunk az Egységes Digitális Információs Rendszerben

Money Tours

Facebook

Pénziránytű Bázisiskola

Határtalanul programok

Office 365 - Microsoft Teams

Digitális iskola - KRÉTA

Poszeidon iratkezelő rendszer

Fogyasztóvédelmi iskola

Adatok - elérhetőségek

Menza

Győri SZC honlapja

Videó a Barossról

Boldog Iskola cím

ICDL-vizsgaközpont

Partnerintézményi cím

50 óra közösségi szolgálat

Iskolapolgár archívum


Diákok, tanárok, adminisztratív-technikai munkatársak, életpályák!

A jövő közgazdásza

Eredményeink

Nemzetközi pályázatok

Iskolánk a Facebookon

Diákönkormányzat

120. évforduló

Sajtószoba

Our school - Unsere Schule

Impresszum

Honlapszerkesztő:
Mészáros Eszter

Honlapunkkal kapcsolatos véleményeket ill. anyagokat várunk a következő címen:
meszaroseszter75
gmail.com

Statisztika

Oldalainkat eddig
7210221 látogató
tekintette meg.

Ebben az évben: 134663
Ebben a hónapban: 25599
Ezen a napon: 280

LKW WALTER