2017-2018-as tanév

FacebookTwitterGoogle Bookmarks
Keresés
1 2 3 ... 11 12 13 >
Búcsú Molnár Gáborné tanárnőtől
Az idei tanévben vonul nyugdíjba Molnár Gáborné magyar nyelv és irodalom, gyors- és gépíró szakos tanárnő, az ügyvitel munkaközösség vezetője.
30. Baross-érem
30. Baross-érem
2018.07.03.
Takács Klára tanárnő a jubileumi 30. Baross-éremmel kitüntetett pedagógus. 2008-ban a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának elvégzése után magyar nyelv és irodalom, valamint történelem szakos tanárként kezdett tanítani iskolánkban. Az eltelt 10 évben a magyar nyelv és irodalom, a történelem mellett tanított társadalomismeretet, etikát, ügyfélszolgálati kommunikációt.
Pedagógusnapi elismerések
A Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum idei pedagógusnapi ünnepségén három kollégánk részesült elismerésben: Ács Gabriella, Gülch Eszter és Nemesné Mohácsi Erika.
12. C osztály érettségije
Az érettségi vizsgaidőszak a 12. C maratoni vizsgaidőszakával zárult. A 29 végzős mellett tíz 11. évfolyamos tanuló tett előrehozott érettségi vizsgát informatikából szép eredménnyel. A 12. C is jól teljesített, sok tanuló kapott dicséretet egy vagy több tantárgyból. Természetesen náluk is szerepel képesítés a bizonyítványban: pénzügyi, statisztikai, biztosítási adminisztrátor. A képek ITT érhetőek el!
Barossos diákok az építő táborban
A Generációk Háza Művelődési Központ évek óta szervezi a marcalvárosi kiserdőben az építőtábort. A tábor minden évben három hétig tart. Hetekre bontva közel 400 kreatív gyerek érkezik a táborba, ahol különböző épületeket tudnak építeni a gyerekek raklapból és lécekből.
12. D német csoportjának érettségi vizsgája
A 12. D németes csoportja június 26-án vehette át két tanítási nyelvű érettségi bizonyítványát. A 14 tanuló matematikából és történelemből német nyelven érettségizett, valamennyien emelt szinten vizsgáztak célnyelvből. Emellett pénzügyi, statisztikai, biztosítási adminisztrátor képesítést is szereztek. Képeink az eredményhirdetésről a Facebook-on érhetők el.
12. D angol csoportjának érettségi vizsgája
A 16 tanuló matematikából és történelemből angol nyelven érettségizett, emelt szinten vizsgázott angolból, így kéttannyelvű érettségi bizonyítványuk felsőfokú komplex nyelvvizsgával egyenértékű. Pénzügyi, statisztikai, biztosítási adminisztrátor képesítést is szereztek. Kitűnő eredményt ért el Ratatics Lilla Dóra, Sánta Rebeka Szonja, Szabó Krisztina és Takács Petra. Csoportátlag: 4,38. Képek a Facebook-on!
12. B érettségi vizsgája
2018. június 23-án került sor a 12. B osztály érettségi vizsgáját lezáró eredményhirdető értekezletre Lakatos Judit elnök asszony vezetésével. Valamennyi sikeresen érettségiző bizonyítványába bekerült a pénzügyi, statisztikai, biztosítási adminisztrátor képesítés is. Gratulálunk az érett diákoknak! Egyben sok sikert kívánunk jövőbeli pályájukhoz! Képek a Facebook-on!
Édes Anyanyelvünk verseny
A tanév vége felé közeledve is szép versenyeredményekre lehetünk büszkék. Az Édes Anyanyelvünk verseny megyei fordulójában Czvikl Dorina 11. D osztályos tanuló második helyezést ér el, Bősze Nikolett 11. C osztályos diákunk pedig harmadik lett.
12. A osztály érettségi vizsgája
2018. június 18-21. között zajlott a 12. A szóbeli érettségi vizsgája. 27 tanuló vehette át bizonyítványát. Több tanuló teljesítményét is kiemelte Szászfainé Varga Mária elnök. Az érettségi bizonyítvánnyal diákjaink adminisztrációs ügyintéző munkakör betöltésére is képesítést kaptak.
A FACEBOOK-ra feltöltött albumban tekinthetők meg az eredményhirdetésen készített fotók.
1 2 3 ... 11 12 13 >

Órarend

Új honlapunk az Egységes Digitális Információs Rendszerben

Bankszámlaszám megadása

Akik ösztöndíjat kapnak, részükre a tájékoztató
IDE kattintva tölthető le.

Közgazdász szakos oktató

Tanévkezdési információk

Facebook

Pénziránytű Bázisiskola

Határtalanul programok

Office 365 - Microsoft Teams

Digitális iskola - KRÉTA

Poszeidon iratkezelő rendszer

Fogyasztóvédelmi iskola

Adatok - elérhetőségek

Menza

Győri SZC honlapja

Videó a Barossról

Boldog Iskola cím

ICDL-vizsgaközpont

Partnerintézményi cím

50 óra közösségi szolgálat

Iskolapolgár archívum


Diákok, tanárok, adminisztratív-technikai munkatársak, életpályák!

A jövő közgazdásza

Eredményeink

Nemzetközi pályázatok

Iskolánk a Facebookon

Diákönkormányzat

120. évforduló

Sajtószoba

Our school - Unsere Schule

Impresszum

Honlapszerkesztő:
Mészáros Eszter

Honlapunkkal kapcsolatos véleményeket ill. anyagokat várunk a következő címen:
meszaroseszter75
gmail.com

Statisztika

Oldalainkat eddig
7013138 látogató
tekintette meg.

Ebben az évben: 267117
Ebben a hónapban: 2546
Ezen a napon: 86

LKW WALTER