2013-2014-es tanév

FacebookTwitterGoogle Bookmarks
Keresés
1 2 3 >
Comenius zárótalálkozó
2014 májusában utaztunk Németországba a kétéves Comenius-program zárására.
A projekttalálkozóról készített beszámoló letölthető IDE kattintva.
Az elkészült szótárfüzet ITT tekinthetõ meg.
Baross-érem
Baross-érem
2014.08.06.
Az idei Pedagógusnapon két kollégánk vehetett át a győri városházán megtartott ünnepségen Baross-érmet. A Baross Gábor Középiskolai Közhasznú Alapítvány 2007-ben alapította a Baross-Emlékérmet, melyet az iskola azon dolgozója kaphat meg, aki legalább 10 évet eltöltött az iskolában, magatartása, munkavégzése példaértékű, az iskola hagyományait és értékrendjét elfogadja, és a kollégákkal, az iskola dolgozóival, a diákokkal való kapcsolata példamutató.
ORSZÁGOS I. HELY ÜGYVITEL SZAKMACSOPORTBAN
A tavalyi évhez hasonlóan ismét iskolánk tanulója nyerte a Szakmacsoportos Szakmai Előkészítő Érettségi Tantárgyak (SZÉTV) országos versenyét ügyvitel szakmacsoportban.
Országos helyezések közgazdaság szakmacsoportban
Az idei tanévban három diákunk utazhatott a Szakmacsoportos Szakmai Előkészítő Érettségi Tantárgyak (SZÉTV) országos versenyére a szolnoki döntőre közgazdaság szakmacsoportban.
Érettségi bizonyítványok átadása
A 12. A, 12. B, 13. C és 13. D osztály érettségi bizonyítványainak átadásáról szól négy fényképes összeállításunk, melyek letölthetőek a Dokumentumok linkre kattintva.
Édes anyanyelvünk verseny
Iskolánk tanulói az idei tanévben is sikeresen szerepeltek az Édes Anyanyelvünk Nyelvhasználati Verseny megyei fordulójában.
7. hely a 24 órás versenyen
Iskolánk diákjai idén 7. helyezést értek el idén az "Aludj máskor" elnevezésű, 24 órán át tartó kreatív vetélkedőn a városi középiskolák között. Köszönet Berki Bálint elnöknek, a DÖK lelkes csapatának és a résztvevő tanulóknak, tanároknak. A következő linken kisfilm mutatja a felkészülés folyamatát.
Ballagási krónikák
Ballagási krónikák
2014.06.23.
2014. április 30-án került sor iskolánk legjelentősebb ünnepélyére. A ballagásról készített fényképes krónikánk elérhető tudósításunkból a Dokumentumok linkre kattintva.
Dr. Gede Lászó Közgazdasági Emlékverseny
A versenyt iskolánk egykori közgazdász tanára, dr. Gede László tiszteletére a 2012-2013. tanévben első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal hirdette meg a közgazdasági munkaközösség. A verseny témája a gazdasági és jogi alapismeretek keretében tanultak számonkérése. Az egyéni versenyt két kategóriában hirdeti meg az iskola, attól függően, hogy a tanulók egy vagy két éve tanulják a gazdasági alapismereteket. 
Országos 2. helyezés
Pintér Laura 11. A osztályos tanuló a Rendszerváltozás Történelemverseny döntőjében 2. helyezést ért el. A Fidelitas, a Terror Háza Múzeum és az Új Nemzedékért Alapítvány által közösen szervezett középiskolai Rendszerváltozás Országos Történelem-verseny három fordulóból állt. Az I. fordulóban 24 kérdésből álló tesztet kellett kitölteni az interneten keresztül.
OKTV-helyezés
OKTV-helyezés
2014.05.22.
Iskolánk 13. D osztályos tanulója, Marton Judit 41. helyezést ért el az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen matematika tantárgyból. Az oklevél ITT tekinthető meg.
Az eredményhez Juditnak és felkészítő tanárának, Varga Erikának is szívbõl gratulálunk!
Sikerek a Kengurun
Sikerek a Kengurun
2014.05.18.
Iskolánk tanulói ismét sikeresen szerepeltek a Nemzetközi Kenguru Matematika Versenyen.
Megyei 6. helyezés
Megyei 6. helyezés
2014.05.18.
Iskolánk 12. C (nyelvi előkészítő) osztályos tanulója, Tempfli Ákos a Nemzetközi Zrínyi (Gordiusz) Matematika Versenyen a 11. évfolyamosok kategóriájában megyei 6. helyezett lett.
Tanárai: Erdősné Lévai Rita és Varga Erika.
Kazinczy-érem
Kazinczy-érem
2014.04.29.
12. C osztályos tanulónk, Tekler Edina márciusban a Kazinczyról elnevezett Szép Magyar Beszéd verseny megyei fordulóján lett első helyezett, majd áprilisban a döntőn Kazinczy-emlékérmet nyert. Edinát az országos versenyre Takács Kára tanárnő készítette fel. 
Az elért sikerekhez szívből gratulálunk.
Országos 9. helyezés
A Mihalikné Diószegi Enikő tanárnő által mentorált csapatunk - Hermann Brigitta, Sermesic Anna Rebeka, Tekler Edina - a megyei döntő megnyerése után országos 9. helyzett lett a Pálffy iskola által szervezett Országos Középiskolai Illemtan Csapatversenyen, melyre a megyei forduló megnyerésével kvalifikálták magukat tanulóink.
1 2 3 >

Felvételi tájékoztató

Órarend

Új honlapunk az Egységes Digitális Információs Rendszerben

Facebook

Pénziránytű Bázisiskola

Határtalanul programok

Office 365 - Microsoft Teams

Digitális iskola - KRÉTA

Poszeidon iratkezelő rendszer

Fogyasztóvédelmi iskola

Adatok - elérhetőségek

Menza

Győri SZC honlapja

Videó a Barossról

Boldog Iskola cím

ICDL-vizsgaközpont

Partnerintézményi cím

50 óra közösségi szolgálat

Iskolapolgár archívum


Diákok, tanárok, adminisztratív-technikai munkatársak, életpályák!

A jövő közgazdásza

Eredményeink

Nemzetközi pályázatok

Iskolánk a Facebookon

Diákönkormányzat

120. évforduló

Sajtószoba

Our school - Unsere Schule

Impresszum

Honlapszerkesztő:
Mészáros Eszter

Honlapunkkal kapcsolatos véleményeket ill. anyagokat várunk a következő címen:
meszaroseszter75
gmail.com

Statisztika

Oldalainkat eddig
7110710 látogató
tekintette meg.

Ebben az évben: 35152
Ebben a hónapban: 8577
Ezen a napon: 352

LKW WALTER