Iskolapszichológus - Tanulói tájékoztató
Kedves Diákok!
 
Bognár Tibor vagyok, és 2020 szeptemberétől iskolapszichológusként dolgozom az intézményetekben. Remélem, hamarosan megismerhetlek Benneteket, addig is szeretném röviden bemutatni, mivel kapcsolatban kereshettek, és mikor vagyok elérhető az iskolátokban.
 
Munkám célja, hogy segítséget nyújtsak Nektek, igény esetén Szüleiteknek, és támogassam oktatóitokat az oktató-nevelő munkájukban, valamint a tanítási-tanulási folyamatot az iskolában.
 
Bátran fordulj hozzám bizalommal, ha:
A személyes találkozás során egy előre megbeszélt időpontban tudunk beszélgetni, együtt gondolkozni. Munkám során titoktartás kötelez, ami kiterjed minden információra, ami Veled kapcsolatos, azokat nem adhatom ki harmadik félnek, csak az engedélyeddel. A Te érdekedben ez alól kivételt képezhet, ha a saját biztonságodat és egészségedet veszélyeztető téma merül fel.
 
Szüleitek beleegyező nyilatkozat formájában jelezhetik, hogy a Veletek való iskolapszichológusi foglalkozással egyetértenek. Az egyéni foglalkozás feltétele 18 éven aluli gyermek esetén a szülő/gondviselő hozzájárulása.
 
Ha szeretnél beszélgetni, segítséget kérni, keress fel az iskola orvosi rendelőjében, és megbeszélünk egy időpontot a találkozásra. Ezt a hétfői napokon teheted meg 9 és 15 óra között.
 
Bognár Tibor
iskolapszichológus
 
Forrás : http://www.barossgyor.hu