Fergusonné Andorka Andrea Klára


FacebookTwitterGoogle Bookmarks
Nyomtatás
34. számú Baross-érem

Fergusonné Andorka Andrea Klára 1993-ban érettségizett iskolánkban az akkori nevén Baross Gábor Közgazdasági Szakközépiskolában.

2000-ben szerezte első diplomáját a Széchenyi István Főiskolán gazdálkodási szakon, pénzügyi-számviteli szakirányon. 2010-ben a Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Karán okleveles közgazdász lett. Ezt követően is képezte magát tovább, 2016-ban a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen okleveles közgazdásztanári diplomát szerzett pénzügy és számvitel szakirányon.

A felsőfokú tanulmányok mellett életét azóta is meghatározzák a folyamatos továbbképzések. Mielőtt iskolánkban kezdett tanítani dolgozott a Kereskedelmi és Hitelbank Rt-nél, a HNS Műszaki Fejlesztő Kft-nél, a Nyúl és Vidéke Takarékszövetkezetnél.
Több évet töltött Ománban, ahol szintén közgazdászként dolgozott. 2010-től A Vocational Academy iskolában tanított. Angol felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezik.

2012-ben tért vissza iskolánkba, ahol középiskolai éveit is töltötte. 2015-től gyakorlati oktatás-vezető munkakörben dolgozott, szervezte a tanulók nyári összefüggő szakmai gyakorlatát, 2020 júliusától 2021 júliusáig iskolánk gyakorlati képzésért felelős szakmai igazgatóhelyettese volt. A GINOP 6.2.3. projekt koordinátori tevékenységét látta el. Jelenleg is a Pénziránytű Bázisiskolai program egyik koordinátora. 2021-ben Pedagógus II. fokozatba lépett.

A tanulókat elsősorban a pénzügy, számvitel vezetői és vállalkozói ismeretek rejtelmeibe igyekszik bevezetni, a két tanítási nyelvű osztályokat angol nyelven is. Minden évben számíthatunk munkájára a felnőttek oktatásában is. A szakképző évfolyamon több alkalommal osztályfőnökként is egyengette a tanulók életét. Diákjai rendszeresen eredményesen szerepelnek a különböző szakmai versenyeken. Több alkalommal is országos 1. helyezést értek el tanítványai a Központi Statisztai Hivatal STATWARS országos versenyén. Éveken keresztül patronálta az iskolában alakuló diákvállalkozásokat.

Elismerésre méltó hivatástudata, következetes, precíz, magas színvonalon végzett szakmai munkája, kollégáival és tanítványaival kialakított emberi kapcsolata, méltán érdemli meg a kitüntetést.
 
 

Új honlapunk az Egységes Digitális Információs Rendszerben

Money Tours

Órarend

Facebook

Pénziránytű Bázisiskola

Határtalanul programok

Office 365 - Microsoft Teams

Digitális iskola - KRÉTA

Poszeidon iratkezelő rendszer

Fogyasztóvédelmi iskola

Adatok - elérhetőségek

Menza

Győri SZC honlapja

Videó a Barossról

Boldog Iskola cím

ICDL-vizsgaközpont

Partnerintézményi cím

50 óra közösségi szolgálat

Iskolapolgár archívum


Diákok, tanárok, adminisztratív-technikai munkatársak, életpályák!

A jövő közgazdásza

Eredményeink

Nemzetközi pályázatok

Iskolánk a Facebookon

Diákönkormányzat

120. évforduló

Sajtószoba

Our school - Unsere Schule

Impresszum

Honlapszerkesztő:
Mészáros Eszter

Honlapunkkal kapcsolatos véleményeket ill. anyagokat várunk a következő címen:
meszaroseszter75
gmail.com

Statisztika

Oldalainkat eddig
7159520 látogató
tekintette meg.

Ebben az évben: 83962
Ebben a hónapban: 22087
Ezen a napon: 384

LKW WALTER