E-napló
 Hogyan léphetünk be az e-naplóba tanulóként?
Az iskola honlapjának jobb felső oldalán elhelyezett logóra kattintva jutunk el az e-napló felületére.
A felhasználónév a tanuló 11 jegyű, 7-es számmal kezdődő oktatási azonosítója lesz, mely megtalálható az általános iskolai bizonyítványban, illetve a diákigazolványon is.
A jelszó a tanuló születési dátuma ÉÉÉÉ-HH-NN formátumban, azaz ha a tanuló pl. 1999. március 6-án született, akkor a jelszó a következő: 1999-03-06.

 
Tudnivalók az e-Ellenőrzőkönyv használatához:
1. Legcélszerűbb Firefox, vagy Google Chrome böngészőt használni.
2. A jelszót nem lehet megváltoztatni.
3. A KRÉTA rendszer elektronikus ellenőrző applikációja elérhető az Android és iOS eszközökön is.

A használati útmutató ITT érhető el.


Gondviselői belépés kétféle úton igényelhető:
  • Egyedi belépőkódot lehet generálni a KRÉTA naplóhoz az iskolai honlapon elhelyezett KRÉTA logóra, majd a Gondviselői azonosító igénylése linkre kattintva. Ekkor a gondviselő csökkentett belépőkódot kap, melyet az iskolai KRÉTA-adminisztrátor állít át bővített szülői jogosultsággá.
  • A barossgyor@gmail.com e-mail-címre kell megküldeni a tanulói adatokat (név, osztály, születési hely, idő és OM-azonosító). Az egyedi belépőkódot válasz e-mail-ben küldjük ki.
A szülők a papír alapú ellenőrző helyett az elektronikus naplót használják az iskolával való kapcsolattartásra. Ha a szülő külön kéri, akkor az iskola havonta nyomtatott formában értesítést küld a tanuló tanulmányi előmeneteléről. Ezt a tanuló köteles a szüleivel aláíratni.
A törvényes képviselő elektronikus naplón keresztül is küldheti a tanuló mulasztásának igazolását az Üzenetek menüpontban.

Belépési probléma, vagy a felhasználónév/jelszó esetén felmerült kérdés/aggály esetén kérjük a gondviselő forduljon Mészáros Eszter igazgatóhelyetteshez! (barossgyor@gmail.com)

A hiányzások szülő általi igazolása (a szülő tanévenként 5 napot igazolhat) a portán felvehető igazolólappal történik. Az igazolólap letölthető és kinyomtatható az Aktualitások linkről: http://www.barossgyor.hu/hun/letoltheto-dokumentumok.html
 
Forrás : http://www.barossgyor.hu