Friss

Keresés

Tisztelt Szülők, kedves Tanulók!

2020. március 16-tól tantermen kívüli, digitális munkarend szerint folyik a tanítás. Ez nem tanítási szünet. A célunk az, hogy a tanévet mindenki eredményesen be tudja fejezni. A tanárok a március 16-i megbeszélést követően, az újonnan kialakított digitális tanrend szerint fogják mindenkinek rendszeresen küldeni a tananyagot, az elsajátítandó új ismereteket. A tanulóknak rendszeresen számot is kell adni a megtanult anyagról. Természetesen a tanulók e-mailen keresztül, Facebook csoporton keresztül segítséget kérhetnek, kérdezhetnek tanáraiktól a tanuláshoz. A tananyag átadásának és a számonkérésnek a módjáról minden tanár értesíti diákjait. Kérem, hogy minden tanuló vegye komolyan a feladatokat, folyamatosan tanulja meg a kiadott tananyagot!
Kérem a tanulókat arra, hogy egymás és családtagjaitok védelmében csak szükséges esetben hagyjátok el otthonaitokat, ne vegyetek részt csoportos összejöveteleken, ne bulizzatok, ne vállaljatok diákmunkát!
Kérek mindenkit, hogy figyelje az iskola honlapját és Facebook oldalát, ezeken keresztül folyamatos tájékoztatást nyújtunk az aktuális helyzetről, feladatokról.
Kérdés esetén kérjük a barossgyor@gmail.com e-mail-címre írjanak, igyekszünk mielőbb választ adni!
 
2020. március 15.

Bertháné Hári Gabriella
tagintézmény-vezető
Baross röplabda kupa
Baross röplabda kupa
2020.03.22.
2020. február 28-án röplabda tornának adott helyet az iskola tornaterme. A hagyományos, hat csapatos torna helyett ebben az évben három középiskolás és két barossos „öregdiák” csapat küzdelmére került sor.
Felvételi jegyzék
Felvételi jegyzék
2020.03.06.
Elkészült az iskolánkba felvételi kérelmet benyújtó 8. évfolyamos tanulók felvételi jegyzéke.
Nyilas Misi program
Nyilas Misi program
2020.02.24.
A Vöröskereszt képviseletében járt iskolánkban Benkóné Somogyi Helga, aki néhány lelkes diákunkat felkészítette a Nyilas Misi programban való részvételre.
Mobilis - 10. A
Mobilis - 10. A
2020.02.24.
Február 12-én a 10. A osztálynak lehetősége nyílt ellátogatni a Mobilisbe, ahol egy interaktív foglalkozáson vehettünk részt, mely a csapatépítés segítése mellett sok más érdekfeszítő tudományos ténnyel tárulkozott ki.
5,5 éves osztálytalálkozó
2020 januárjában (kicsit szokatlan időpontban) tartotta 5,5 éves osztálytalálkozóját a 2014-ben érettségizett két tanítási nyelvű 13. D osztály. 13 tanuló jelent meg.
Országos I. hely
Országos I. hely
2020.02.23.
2020. február 20-án Budapesten, a Központi Statisztai Hivatal országos versenyén a STATWARS VI.-on vettünk részt a BAROSSTATIC csapat tagjaival: Bencsics Evelin, Bors Ivett, Cseh Natália és Lukács Gergő 10. D osztályos tanulókkal.
12. A osztály mellék-szakképesítéses vizsgája
2020. február 17-én a 12. A osztály az 52-841-02 OKJ-számú Ügyfélszolgálati ügyintéző mellék-szakképesítés vizsgán mérette meg szakmai tudását.

Konfliktuskezeléses tréning
2020. február 12-én Márki Józsefné Lívia és vendégei a GINOP 6.2.3 projekt keretében helyes konfliktuskezelésre tanították a diákjainkat. Az előadás célja a kommunikáció fejlesztése, az asszertív kommunikáció elsajátítása, a szóbeli kifejezőkészség fejlesztése volt.
Köszönjük a foglalkozást, tanulóink hasznos készségekkel gyarapodtak.
Regionális 5. hely
Regionális 5. hely
2020.02.16.
Február 15-én került megrendezésre a Budapesti Gazdasági Egyetem Középiskolások Egyetemi Innovatív versenyének regionális döntője. A házigazda a  Révai Miklós Gimnázium volt, a tavalyi döntőt ennek az iskolának a tanulói nyerték.
Klubdélután 9. A módra
2020. február 12-én a 9. A osztály filmes délutánt tartott Nagy Barbara tanárnő felügyeletével.
A Túl szexi lány című vígjátékot néztük, kis családias közösségben, a leglelkesebb diákok körében.
Német matematikaverseny
Iskolánk német két tanítási nyelvű képzésének tanulói idén második alkalommal vettek részt az országosan megrendezésre kerülő német nyelvű matematikaversenyen.
Fachhochschule Wiener Neustadt
Sánta Rebeka 2017-ben érettségizett diákunk a Wiener Neustadt-i Szakfőiskola hallgatójaként tért vissza február 6-án és tartott egyórás előadást az angol és német nyelvű képzésekről, az egyetem kínálta lehetőségekről, az ERASMUS-ösztöndíjprogramokról.
Krúdy Kupa 2020
Krúdy Kupa 2020
2020.02.09.
2020. február 4-én iskolánk lány kézilabda csapata a Krúdy Kupán vett részt.
Zsebpénzügyes vetélkedő
Idén már harmadik alkalommal zajott le az országos  Zsebpénzügyes pénzügyi vetélkedő, amelyen háromfős csapatok vehettek részt. Az indulóknak négy fordulóban kellett megmérettetniük. Ezek során kiderült, mennyire vagyunk járatosak a pénzügyek világában, és a legjobban teljesítők fokozatosan juthattak el a döntőig.

Digitális iskola - E-napló

Koronavírus-tájékoztató!

Tájékoztatás a képre kattintva érhető el!

Lengyel tanulmányút

Határtalanul 2019 - Erdély

Videó a Barossról

Órarend

Facebook

Poszeidon iratkezelő rendszer

Győri SZC honlapja

Menza

Fogyasztóvédelmi iskola

Boldog Iskola cím

Adatok - elérhetőségek

Bázisintézményi cím

ECDL-vizsgaközpont

Tudatos pénzügyi nevelés

Partnerintézményi cím

50 óra közösségi szolgálat

Iskolapolgár archívum


Diákok, tanárok, adminisztratív-technikai munkatársak, életpályák!

A jövő közgazdásza

Eredményeink

Nemzetközi pályázatok

Iskolánk a Facebookon

Diákönkormányzat

120. évforduló

Sajtószoba

Our school - Unsere Schule

Impresszum

Honlapszerkesztő:
Mészáros Eszter

Honlapunkkal kapcsolatos véleményeket ill. anyagokat várunk a következő címen:
meszaroseszter75
gmail.com

Statisztika

Oldalainkat eddig
6258896 látogató
tekintette meg.

Ebben az évben: 83467
Ebben a hónapban: 5166
Ezen a napon: 430

LKW WALTER