Friss

Keresés
Menzabefizetés
Menzabefizetés
2018.03.13.
2018. április hónapra ebédet jelölni március 14-én a 26-os teremben kell, befizetés március 21-én, pótbefizetés 23-án lesz.
Az áprilisi menü elérhető ITT.
Április hónapra 18 napra kell befizetni: teljes ár: 7.180 forint, 50%-os ár: 3.580 forint.
Kérjük a pénzt pontosan kiszámolva hozni!
XXVI. Megyei matematika verseny
Iskolánk diákjai az idei tanévben is sikeresen szerepeltek a Megyei matematika versenyen, melyet Fertődön rendeztek meg.
Teremdíszítésből korcsolyázás
A Klubot eddig is kedveltük … második éve az osztálytermük, nyugis, csendes hely, közel a kijárat. Most már szeretjük és a sajátunknak is érezzük: színesebbé, otthonosabbá, barátságosabbá formáltuk és formáljuk a mai napig. Vigyázunk rá, rendet tartunk.
Jelentkezők felvételi jegyzéke
Elkészült az iskolánkba felvételi kérelmet benyújtó 8. évfolyamos tanulók felvételi jegyzéke, mely a Tovább linkre kattintva érhető el.
Egészségügyi napon a Szent-Györgyiben
A GYSZSZC Szent-Györgyi Albert Egészségügyi és Szociális Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája által szervezett Semmelweis-egészségverseny kapcsán tartott egészségnapi programon vettünk részt az első, ám nagyon hideg tavaszi napon.
Első hely a Baross kupán!
Március 2-án, pénteken hat csapat részvételével lezajlott a röplabda Baross kupa. A színvonalas tornán iskolánk csapata első helyen végzett, második a Czuczor Gimnázium, harmadik a Krúdy lett. A legjobb hazai játékos különdíjat Tóth Tímea csapatkapitány vehette át.
Győr-vetélkedő
Győr-vetélkedő
2018.02.27.
Az előző tanévekhez hasonlóan idén is megrendeztük iskolánkban a Győr-vetélkedőt. A hagyományokhoz híven ismét a kilencedikesek mérték össze tudásukat: ki ismeri jobban szűkebb pátriánkat.
Lélekmozgató
Lélekmozgató
2018.02.27.
Az első Magyar Parasport Napján rendhagyó testnevelés órák keretében ismerkedtek tanulóink a fogyatékos sporttal.
Emléknap
Emléknap
2018.02.23.
A kommunista diktatúra áldozataira emlékezünk. A kiállítást a 9. D osztály készítette Kocsis Veronika ofő vezetésével. Fényképek a FACEBOOK-on érhetőek el.
CCC egy újabb meglepetéssel!
Iskolánk díjnyertes diákvállalata, a Creative Colourful Market a Valentin-napon sem hagyta cserben törzsvásárlóit. Hamarosan újra jelentkeznek termékeikkel, régi és új kreatív ajándékötletekkel! Köszönjük a lelkiismeretes munkát, reméljük újabb sikereket értek el az országos megmérettetéseken!
Levelezős OKJ-vizsga
Levelezős OKJ-vizsga
2018.02.23.
2018. február 20-án sikeres vizsgát tett a 14. L levelező osztály. OKJ-s Pénzügyi-számviteli ügyintéző képesítést szereztek. 2016 februárjában 19 fő iratkozott be. A 2018 februári vizsgán 10 fő vizsgázott. A kitartó munkájukért gratulálunk. Szép szakmai sikereket kívánunk!
Szimulációs verseny
Szimulációs verseny
2018.02.19.
Bánhegyi Nikolett, Miletics Melánia, Takács Krisztina és Török Eszter 13. évfolyamos diákok alkották a csapatot, mely a veszprémi Pannon Egyetem üzleti szimulációs versenyén vett részt. Jó tapasztalatszerzést jelentett a számos interaktív feladat, melyre Ács Gabriella tanárnővel készültek fel a tanulók.
VÍZiók IV. Kiállítás a Baross-teremben
Előd László búvárfotós kiállítását tekinthették meg az érdeklődők a Baross-teremben, melynek megnyitóján rendkívül érdekes előadást hallgathattunk meg a fotók készítésének körülményeiről. Két héten keresztül gyönyörködhettünk a szenzációs víz alatti felvételeken. Fotók a FACEBOOK-on!

8. osztályos felvételi

Elkészült a jelentkezők felvételi jegyzéke, mely megtekinthető IDE kattintva.

Facebook

Digitális iskola - E-napló

Órarend

Adatok - elérhetőségek

Bázisintézményi cím

ECDL-vizsgaközpont

Tudatos pénzügyi nevelés

Partnerintézményi cím

Győri Szolgáltatási SZC

50 óra közösségi szolgálat

Iskolapolgár archívum


Diákok, tanárok, adminisztratív-technikai munkatársak, életpályák!

Menza

A jövő közgazdásza

Eredményeink

Nemzetközi pályázatok

Iskolánk a Facebookon

Diákönkormányzat

120. évforduló

Sajtószoba

Our school - Unsere Schule

Impresszum

Honlapszerkesztő:
Mészáros Eszter

Honlapunkkal kapcsolatos véleményeket ill. anyagokat várunk a következő címen:
meszaroseszter75
gmail.com

Statisztika

Oldalainkat eddig
5514573 látogató
tekintette meg.

Ebben az évben: 83242
Ebben a hónapban: 17346
Ezen a napon: 509

LKW WALTER