Friss

Keresés
AUDI céglátogatás
AUDI céglátogatás
2019.09.13.
Szeptember 9-én az AUDI cégnél  német nyelvű gyárlátogatáson  vett részt  a 12. D osztály németes csoportja. A diákok nyelvtudásukat is gyarapíthatták a német nyelvű idegenvezetésnek köszönhetően. Egy német nyelvű rövidfilm után a karosszériák préselésén kívül a motorgyártás folyamatával is megismerkedhettek a diákok, valamint kísérőik, Gülch Eszter és Németh Zoltánné tanárnők. 
OKJ-s vizsgák
OKJ-s vizsgák
2019.09.13.
Letölthetőek az őszi OKJ-s szakmai vizsgák időpontjai.
Rendhagyó színházi irodalomóra
Szeptember 6-án ismét iskolánkba látogatott Posonyi-Takács László, a Győri Nemzeti Színház művésze, hogy rendhagyó irodalomórát tartson az érdeklődőknek.
Jelentkezés érettségi vizsgára
Az őszi érettségi vizsgákra 2019. szeptember 5-ig (csütörtök) lehet jelentkezni iskolánkban.
Délután 17.00 óráig várjuk az érdeklődőket.
LÁTOGATÁS A SOBRI JÓSKA KALANDPARKBAN
A tanév végén több más iskolával együtt ajándékutalványokat kaptunk a kalandparktól, hogy jutalmazni tudjuk azokat a tanulókat, akik kiemelkedő munkát végeztek a tanév során.

Első tanítási nap
Első tanítási nap
2019.08.31.
Szeptember 2-án, hétfőn 7.45 órára kell legkésőbb beérkezni. A mellékelt terembeosztás a Tovább linkre kattintva érhető el. A tanulókat az osztályfőnök kíséri le a tanévnyitó ünnepély helyszínére. Az osztályok névsorai ITT tekinthetőek meg.
50 órás közösségi szolgálat
A Generációk Háza Művelődési Központ raklapos építkezős táborában és az óvodások részére megrendezett „Izgő-mozgó” mozgásfejlesztő táborban teljesítették az 50 órás közösségi szolgálatot a barossos diákok Máté Bernadett tanárnő segítségével.
Tankönyvosztás időpontjai
Iskolánkba augusztus 13-án menetrend szerint és hiánytalanul érkeztek meg a tankönyvek. Sok tanuló (barossos és külsős) mellett Sárik Pál tanár úr segített a tankönyvek behordásánál, szelektálásánál.
Kollégiumi élet
Kollégiumi élet
2019.08.23.
Az első, otthontól távol töltött évéről, a hagyományokról, a kollégiumi nevelők támogató hozzáállásáról küldött kedves sorokat Horváth Zsófia, aki a 9/Kny osztályban szép eredménnyel végezte az első barossos évet, s aki egyedüli koleszos volt az évfolyamban. Írását az új tanév kezdetén ajánljuk leendő barossos kollégistáink figyelmébe (is). 
GÓLYATÁBOR
GÓLYATÁBOR
2019.08.23.
Szeretettel várjuk hétfőn (aug. 26.) a gólyatábor résztvevőit. Gyülekező 13.00 órakor az iskola előtt. Innen az osztályfőnökök kísérik a diákokat a vidéki buszpályaudvarhoz. A busz 13.30-kor indul Győrújbarátra. Szerdán (augusztus 28.) 14.00 órakor indulunk vissza busszal Győrújbarátról, várhatóan 14.30-ra érünk a vidéki buszpályaudvarra.
Nyári menetrend
Nyári menetrend
2019.07.13.
Tisztelt Szülők, Diákok!
Az alábbiakban a nyári hónapokkal kapcsolatos ügyviteli menetrendet, valamint a legfontosabb tanévkezdési információkat  (javítóvizsga, jelentkezés és beiratkozás szakképző évfolyamra, tankönyvrendelés, gólyatábor...) tesszük közzé.
Eredmények szavalóversenyeken
Szép eredményeket hozott iskolánknak Stanka Renáta Ildikó 10. D osztályos tanulónk, aki ebben a tanévben két szavalóversenyen is dobogós helyen végzett. Az "Éneklem a tavaszt" József Attila-versenyen 1. helyezést, a Valentin-napi versmondó versenyen pedig 3. helyet szerzett. Felkészítője Mihalikné Diószegi Enikő volt. Ezenkívül Renáta rendszeres szereplője az iskolai rendezvényeknek is.
OKJ-vizsgaszezon
OKJ-vizsgaszezon
2019.07.10.
A 2018/2019-es tanévben három alkalommal, 2018 októberében, 2019. februárjában és 2019. májusában 5 különböző szakmai vizsga zajlott iskolánkban.
Fogyasztóvédelmi nap
Miután 2019 januárjában iskolánk megkapta a „Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola” címet, június 14-én, az utolsó tanítási napon megrendeztük a Fogyasztóvédelmi napot.
Marketing Challenge Day 2019.
A tavalyi évben rendezett MCD-hez képest rendkívül nagy fejlődésen ment keresztül a verseny. Egy egyetemi előadóterem helyett idén már egy szépen berendezett konferenciateremben fogadtak bennünket.
Mezei futóverseny
Mezei futóverseny
2019.06.24.
Győrben 2019. március 26-án rendezték meg a mezei futóverseny megyei fordulóját, amelyre nagyon sok iskolából neveztek be diákokat.  A Püspökerdő és az Aranypart környékén 3000 m, 4500 m és 5000 m távokon mérték össze gyorsaságukat a fiatalok.
Illemtan csapatverseny, országos helyezések
Ebben a tanévben is megrendezték az Országos Illemtani Csapatversenyt, aminek döntőjébe nagy örömünkre iskolánkból két csapat is bejutott.
Versenyeredmények
Versenyeredmények
2019.06.18.
Az Oktatási Hivatal Győri Pedagógiai Oktatási Központja 2019. május 28-án díjátadó ünnepséget rendezett, ahol a különböző tanulmányi versenyeken sikeresen szereplő diákokat és felkészítő tanáraikat köszöntötték.

Órarend

ÉRETTSÉGI UTÁNI SZAKKÉPZÉS NAPPALI ÉS ESTI TAGOZATON!

Szakképzés (2019-2020)

Szeptemberben induló képzések nappali és esti tagozaton!
Információ a képre kattintva érhető el.
 

Facebook

Fogyasztóvédelmi iskola

Boldog Iskola cím

Digitális iskola - E-napló

Poszeidon iratkezelő rendszer

Menza

Adatok - elérhetőségek

Bázisintézményi cím

ECDL-vizsgaközpont

Tudatos pénzügyi nevelés

Partnerintézményi cím

50 óra közösségi szolgálat

Iskolapolgár archívum


Diákok, tanárok, adminisztratív-technikai munkatársak, életpályák!

A jövő közgazdásza

Eredményeink

Nemzetközi pályázatok

Iskolánk a Facebookon

Diákönkormányzat

120. évforduló

Sajtószoba

Our school - Unsere Schule

Impresszum

Honlapszerkesztő:
Mészáros Eszter

Honlapunkkal kapcsolatos véleményeket ill. anyagokat várunk a következő címen:
meszaroseszter75
gmail.com

Statisztika

Oldalainkat eddig
6070571 látogató
tekintette meg.

Ebben az évben: 261202
Ebben a hónapban: 18091
Ezen a napon: 851

LKW WALTER