Friss

Keresés
Békés Ünnepeket!
2020.12.22.
Tájékoztató a 8. osztályosok felvételi előkészítőjéről
Kedves Nyolcadikosok!
A kialakult járványügyi helyzet miatt magyarból a decemberre tervezett felvételi előkészítő elmarad. Viszont szeretnénk a sikeres felvételitekhez segítséget nyújtani, ezért összeállítottunk egy feladatlapot, amelynek megoldásával gyakorolhattok.
ÚJABB LEHETŐSÉG - 50 ÓRÁS KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat idén huszadik alkalommal rendezi meg az "Adni öröm"" adománygyűjtő akcióját a SPAR-csoport mintegy 105 üzletében, december 16. és 21. között.
Az élelmiszergyűjtő akció a magányos és elesett idősek, illetve egyéb szociálisan rászoruló csoportok támogatását célozza, az adományokból a rászorultak részére egységcsomagokat állítanak össze.
Online tanítás
2020.11.21.
Kedves Diákok!
 
2020. november 11-től az iskolában 30 napra digitális oktatásra állunk át. Azt mindannyian tudjátok már, hogy ez nem jelent tanítási szünetet.  Ahhoz, hogy a tanévet mindenki teljesíteni tudja, teljes értékűen részt kell vennie a digitális munkarend szerinti oktatásban, folyamatosan kell otthon tanulni, a feladatokat elvégezni, az online kontaktórán kötelező rendszeresen részt venni.
Az oktatás során a tanulók az anyagot a TEAMS rendszeren keresztül kapják meg szaktanáraiktól. A tananyag mennyisége a tantárgy heti óraszámának megfelelően alakul. A feladatok elkészítésére legalább két nap áll rendelkezésre. Az elkészített feladatokat a TEAMS rendszerbe feltöltve határidőre kell visszajuttatni a tanárnak. Az elkészített feladatokra osztályzatot is kaphat a tanuló. A feladatok elkészítése alól senki nem kaphat mentességet.
A tanárok által kiadott határidők be nem tartása vagy a távolmaradás az online órákról következményeket von maga után. Az online kontaktórák beosztása megtalálható iskolánk honlapján található órarendben, mely 2020. november 16-tól indul.
Oktatóink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a tanítás folytatódhasson, a tanulók teljesíthessék a követelményeket.
Akinek bármilyen kérdése, kérése van, segítségre van szüksége, bátran jelezze osztályfőnökének, szaktanárának a KRÉTÁ-n vagy a TEAMS rendszeren keresztül.
Akinek nem áll rendelkezésére megfelelő számítástechnikai eszköz a digitális oktatás teljesítésére, kérem, szintén jelezze a barossgyor@gmail.com címen.

A Diákönkormányzat által szeptember elején megvitatott és elfogadott, minden tanuló számára érvényes szabályzat letölthető ITT.
 
Kedves Szülők, Gondviselők!

Köszönöm Önöknek az eddigi támogatást, segítséget! A tavaszi digitális oktatás nem sikerült volna Önök nélkül.
Most ismét arra kérem Önöket, hogy segítsék, hogy gyermekeik részt tudjanak venni az online oktatásban. Tudom, hogy már „kis felnőttekről” van szó, akik nagyon önállóan tudják teendőiket intézni, de a tavaszi tapasztalataink azt mutatják, hogy szükség van arra, hogy Önök is megbizonyosodjanak arról, hogy gyermekük az aznapi feladatait elvégezte-e.
Kérem, amennyiben valamilyen kérdésük van, problémát éreznek, forduljanak hozzám bizalommal.
Vigyázzunk magunkra és egymásra!
 
Bertháné Hári Gabriella
igazgató
Az egészségügyi válsághelyzetre vonatkozó intézkedési terv ITT érhető el.
A digitális munkarendben tanuló osztályok számára érvényes, a Diákönkormányzat által elfogadott szabályzat letölthető ITT!
A tanulókra vonatkozó iskolai viselkedési szabályok letölthetőek IDE kattintva!

Kérjük a Szülőket, ne engedjék a tanulókat iskolába a következő tünetek esetén:
  • leggyakrabban: láz, száraz köhögés, légszomj
  • gyakori tünetek: torokfájás, fejfájás, izomfájdalom, levertség, gyengeség, mellkasi nyomás
  • lehet még: hasmenés, étvágytalanság, ízlelés, szaglás elvesztése
Gloria Victis verseny
Gloria Victis verseny
2020.11.21.
A 12. A osztály csapata - Adminisztrátorok: Hornyán Kamilla, Szautner Kitti, Unger Nikolett - bejutott a Gloria Victis verseny középdöntőjébe, ahol október 22-én online forduló keretében az  51. helyen végzett 60 csapat között.
Legyél te is pénzügyi Junior Klasszis országos verseny
Október 8-án csapatunk részt vett a Privátbankár.hu szervezésében rendezett Legyél te is pénzügyi Junior Klasszis nevű verseny első fordulóján, melyben egy 50 kérdéses kvízt kellett kitöltenünk. A feladat megoldásával továbbjutottunk a második fordulóra, amely már a megyei döntő volt.
Helyesírási verseny – iskolai forduló
Novemberben került sor az iskolai helyesírási verseny megrendezésére.
KÖZMAG novemberi szám
A KÖZMAG, azaz a Középiskolások Magazinja havonta ingyenesen megjelenő suliújságja letölthető IDE kattintva.
Iskolapszichológusunkhoz fordulhatsz a digitális oktatás idején is!
Az online oktatás ideje alatt is elérhető az iskolapszichológusi alapszolgáltatás. Igény esetén a bognar.tibor@gyoriszc.hu e-mail címen lehet felvenni az iskolapszichológussal a kapcsolatot.
Beszámoló az összefüggő nyári szakmai gyakorlatról a kitöltött kérdőívek alapján
A 2019/2020-as tanévben 38 fő teljesített szakmai gyakorlatot. Az értékelő kérdőívet mindenki kitöltötte. A megkérdezettek közül 24 fő győri, 14 fő vidéki munkahelyen teljesítette az összefüggő nyári gyakorlatot.
Kedves Diákok!
Kérünk minden nappali és felnőttképzésben tanuló diákot, hogy ellenőrizzék belépésüket a Teams rendszerbe. Fontos, hogy ne csak mobilon, hanem számítógépen/laptopon is be tudjon otthonról mindenki jelentkezni.
Kérjük, mindenki ellenőrizze, hogy minden tanórához megjelenik-e a csoportja a Teams-ben, ahová a tananyagok kerülnek fel és ahonnan a kontaktórák kerülnek megtartásra.
A digitális oktatással kapcsolatban (kontakt órák rendje stb.) holnap adunk tájékoztatást.
Akinek számítógépre lesz szüksége, kérjük mielőbb jelezze. Ezzel kapcsolatban készült korábban felmérés, de a helyzet azóta változhatott.
Információ, kérés, tájékoztatás: barossgyor@gmail.com
Boldog Iskola cím
Boldog Iskola cím
2020.11.04.
Iskolánk a 2020/2021-es tanévre ismételten, immáron harmadszor, kapta meg a Boldog Iskola címet.

Órarend

Facebook

Office 365 - Microsoft Teams

Digitális iskola - KRÉTA

Poszeidon iratkezelő rendszer

Fogyasztóvédelmi iskola

Adatok - elérhetőségek

Menza

Győri SZC honlapja

Videó a Barossról

Boldog Iskola cím

ECDL-vizsgaközpont

Tudatos pénzügyi nevelés

Partnerintézményi cím

50 óra közösségi szolgálat

Iskolapolgár archívum


Diákok, tanárok, adminisztratív-technikai munkatársak, életpályák!

A jövő közgazdásza

Eredményeink

Nemzetközi pályázatok

Iskolánk a Facebookon

Diákönkormányzat

120. évforduló

Sajtószoba

Our school - Unsere Schule

Impresszum

Honlapszerkesztő:
Mészáros Eszter

Honlapunkkal kapcsolatos véleményeket ill. anyagokat várunk a következő címen:
meszaroseszter75
gmail.com

Statisztika

Oldalainkat eddig
6483406 látogató
tekintette meg.

Ebben az évben: 11709
Ebben a hónapban: 11709
Ezen a napon: 95

LKW WALTER