Friss

Keresés
Nyitott kapuk napja
Nyitott kapuk napja
2016.11.30.
Az idei tanévben november 16-án került megrendezésre a NYITOTT KAPUK NAPJA programsorozat, melyre 168 nyolcadik osztályos tanuló látogatott iskolánkba.
40 éves osztálytalálkozó
Az 1976-ban 37 fővel érettségizett 4. A osztály tartotta november utolsó szombati napján 40 éves találkozóját. 1 osztálytárs sajnos már elhunyt, 19 fő vett részt a találkozón. A fényképet Nagyné Gyurós Katalin küldte be, aki később iskolánk gyors- és gépírás szakos tanára lett.
A találkozón készített fotó ITT tekinthető meg.
Országos diákparlamenti küldött
Pintér Patrik DÖK-elnököt a megyei diákparlament iskolánkban tartott közgyűlésén magabiztos fellépésének köszönhetően a legmagasabb szavazatszámmal választották be az országos diákparlament küldöttei közé. Gratulálunk Patriknak, aki a tanulás és a DÖK-elnöki feladatok mellett szépen építgeti tévés karrierjét is.
2. és 3. helyezés történelmi vetélkedőn
A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér által szervezett, "A velünk élő Széchenyi" elnevezésű versenyen iskolánk két csapata is bejutott a döntőbe. A 10. C osztályból Czumbel Bernadett, Bősze Nikolett és Takács Zsófia (felkészítő tanár: Szabóné Mészáros Márta) II. helyezett lett.
Corvinus Egyetem
Corvinus Egyetem
2016.11.20.
November 11-én, pénteken a Corvinus Egyetem hallgatói látogattak iskolánkba, hogy tájékoztassák az érdeklődő végzős tanulókat az ott folyó képzésekről, a diákéletről.
Menzabefizetés
Menzabefizetés
2016.11.14.
2016. december hónapra ebédet jelölni november 15-én a 26-os teremben kell, befizetés november 17-én, pótbefizetés 22-én lesz.
A decemberi menü elérhető ITT.
Decemberben 14 napra kell befizetni: teljes ár: 5.405 forint, 50%-os ár: 2.700 forint.
Kérjük a pénzt pontosan kiszámolva hozni!
Jelentkezz a Baross-faktorra!!!
Idén is megrendezésre kerül a Baross-faktor a DÖK szervezésében. Tanulásba belefásult barossos diákok kibontakozásának nincs akadálya a showműsorban, ahol idén sem fog éhezni a zsüri a versenysütiknek köszönhetően. A felhívás itt tölthető le. Akinek a feleletmentesítő kártya (és más nyeremények)  igencsak jól jönne a tanév során, jelentkezzen a mellékelt adatlapot kitöltve.
Kimagasló szereplés országos versenyen
Jankó Fanni 12. D osztályos tanuló Sátoraljaújhely város emlékplakettjében részesült az Édes anyanyelvünk nyelvhasználati verseny országos, Kárpát-medencei döntőjén. Összesen hét szakgimnáziumi tanuló vehette át az elismerést a versenyen. Gratulálunk Fanninak és felkészítő tanárának, Sebestyénné Nagy Csilla tanárnőnek!

Digitális iskola - E-napló

Adatok - elérhetőségek

Órarend

Győri Szolgáltatási SZC

Ballagók Évkönyve

Menza

50 óra közösségi szolgálat

A jövő közgazdásza

Eredményeink

Nemzetközi pályázatok

Iskolánk a Facebookon

Diákönkormányzat

Csuriz FC

Sajtószoba

Our school - Unsere Schule

Impresszum

Honlapszerkesztő:
Mészáros Eszter

Honlapunkkal kapcsolatos véleményeket ill. anyagokat várunk a következő címen:
meszaroseszter75
gmail.com

Statisztika

Oldalainkat eddig
5001752 látogató
tekintette meg.

Ebben az évben: 512737
Ebben a hónapban: 3274
Ezen a napon: 13

LKW WALTER