Friss

Keresés
Code week
Code week
2016.10.17.
2016. október 15-23. a programozás hete Európában és a világ sok más országában.
Az EU Code Week üzenete: a programozás hasznos, egyben szórakoztató is, mindenki képes rá. Európa-szerte több millióan vesznek részt azokon a rendezvényeken, ahol megismerkedhetnek a programozással.
Menzabefizetés
Menzabefizetés
2016.10.15.
2016. november hónapra ebédet jelölni október 18-án a 26-os teremben kell, befizetés október 20-án, pótbefizetés 25-én lesz.
A novemberi menü elérhető ITT.
Novemberben 18 napra kell befizetni: teljes ár: 6.950 forint, 50%-os ár: 3.475 forint.
Kérjük a pénzt pontosan kiszámolva hozni!
2. helyezés angol nyelvi versenyen
Iskolánk 10. D osztályos tanulói, Bakó Mercédesz, Handa Beatrix és Kovács Julianna 2. helyezést értek el a Nyelvek Európai Napja által meghirdetett, környezetvédelmi témájú angol nyelvi prezentációs versenyen. A tanulók felkészítő tanára Pápai Judit.
Gratulálunk az elért helyezéshez!
SZE: Gazdasági informatika
Dr. Erdős Ferenc tanár úr, aki iskolánkban több éven át oktatta az informatikát angol és német nyelven, idén is visszatért, hogy előadást tartson a Széchenyi Egyetem gazdasági informatikai képzéséről. Az eseményen kb. száz, az érettségiző és szakképző évfolyamon végző, az egyetem iránt érdeklődő tanuló vett részt.
A fényképek a Tovább linkre kattintva tekinthetők meg.
Iskolánk Kiváló Diákjai
A 2016/2017-es tanév kiváló diákjának Lakos Anikó 12. D, illetve Török Eszter 12. E osztályos tanulókat választotta a nevelőtestület az évvégi osztályozó konferencián. Mindketten osztályuk legkiválóbb tanulmányi eredményekkel rendelkező tanulói közül kerültek kiválasztásra. Iskolánk Kiváló diákjainak névsora ITT tekinthető meg.
A Kiváló diák címről pedig IDE katttintva lehet olvasni.
 Baross Gábor szobrának avatásán
A belvárosi sétálóutca legújabb látványossága iskolánk névadójának, a vasminiszternek egész alakos szobra, aki arany zsebórát tartva egyik kezében, a városháza felé indul a lépcsőről lelépve.
Az avatási ünnepségre szeptember 30-án, pénteken 14.00 órakor került sor.
Bronzérem a Rába kupán!
A Rába Kupa Nemzetközi Röplabda tornán vett részt csapatunk. A hat csapatos tornán a 3. helyet szerezték meg a lányok. A torna egyik különdíját a csapatkapitány, Czvelka Lili 12. C osztályos tanulónk kapta.
A csapattagok névsora a Tovább linkre kattintva érhető el.
Baross szobor avatása
2016. szeptember 30-án 14.00 órától kerül sor a Baross út 33. számú épületnél a Rieger Tibor szobrászművész által tervezett Baross-szobor avatására.
Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának felkérésére diákjaink adnak ünnepi műsort e jeles esemény alkalmából, melyet Sebestyénné Nagy Csilla tanárnő rendezett. A hivatalos meghívó letölthető IDE kattintva.
Álláslehetőség végzett tanulóink részére!
Még el nem helyezkedett, vagy munkahelyet váltani szándékozó, szorgalmas, megbízható személyt keres a Number Crunchers könyvelőiroda (9022 Győr, Vas Gereben utca 16.)!
Érdeklődni Kovács Gábornál lehet a 20/262-0901-es telefonszámon.
Német nyelvű gyárlátogatáson az AUDI-nál
Szeptember 5-én a iskolánk 12.E és a 12.D osztályok németes csoportjai az Audiban jártak gyárlátogatáson.
A programot Németh Zoltánné tanárnő szervezte és kísérőtanárként Takács Klára tanárnő tartott még velünk. Utunkat az Audi látogatóközpontjában kezdtük, ahol az idegenvezető német nyelvű előadást tartott nekünk a cég múltjáról, jelenéről és a különböző részlegekről.
Álláslehetőség végzett tanulók részére!
Az Arrabonamédia Győrben, a már meglévő pénzügyi rendszer működtetésére keres PÉNZÜGYES pozícióra 1 fõ munkatársat. Részletek a TOVÁBB linkre kattintva érhetőek el.

A hét kiemelt programja

Digitális iskola - E-napló

Adatok - elérhetőségek

Órarend

Ballagók Évkönyve

Levelezés

Menza

50 óra közösségi szolgálat

A jövő közgazdásza

Eredményeink

Nemzetközi pályázatok

Iskolánk a Facebookon

Diákönkormányzat

Csuriz FC

Our school - Unsere Schule

Impresszum

Honlapszerkesztő:
Mészáros Eszter

Honlapunkkal kapcsolatos véleményeket ill. anyagokat várunk a következő címen:
meszaroseszter75
gmail.com

Statisztika

Oldalainkat eddig
4954460 látogató
tekintette meg.

Ebben az évben: 465445
Ebben a hónapban: 29921
Ezen a napon: 13

LKW WALTER