Friss

Keresés
Céglátogatás Ausztriában
Decemberben iskolánk 31 végzős diákja céglátogatáson vett részt a bécsi LKW Walter logisztikai vállalatnál. A csoportot elkísérte Horváth Linda és Mészáros Eszter igh., Nagy Barbara osztályfőnök, valamint a Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum részéről Liktor Anna és Szőcs-Kovács Ákos.
Boldogságóra-továbbképzés
Január elején pedagógusaink Boldogságóra továbbképzésen vettek részt. Megismerkedtek a Boldogságóra lényegével.
Magyar felvételi előkészítő
Iskolánk magyar szakos tanárai az idén is szerették volna segíteni a 8. osztályos tanulók sikeres felvételi vizsgáját. Erre most az előző évekhez képest más formában került sor: nem egyszeri felkészítő foglalkozást tartottak, hanem online feladatlapokon juttatták el a felvételi anyagához kapcsolódó kérdéseket.
Pannon-Work információs nap az iskolában
2019. január 9-én a Pannon-Work győri irodája 9-13 óra között standot állított fel iskolánk aulájában. A 12. D angolos csoportja a Vezetői és vállalkozási ismeretek tanórán az önéletrajz írásáról kapott hasznos tanácsokat.
Pályázati felhívás
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium Szakképzésért és Felnőttképzésért Felelős Helyettes Államtitkári Titkárságának felhívása a CITYarts - Youth Transforming Communities szervezet Pieces for Peace projektjében való részvételre:

BÚÉK A MIKULÁSTÓL
BÚÉK A MIKULÁSTÓL
2019.01.01.
Kedves Kicsik és Nagyok!
Rénszarvasaim és manóim társaságában sikeresen hazaértem ajándékosztó utamról, melyet december 26-án Amerikában fejeztem be, mivel ott ilyenkor kapják meg tőlem a gyerekek az ajándékokat.
Adventskalender
Adventskalender
2019.01.01.
Kisorsoltuk a német nyelvű adventi játék legügyesebb és legkitartóbb megfejtőit.
Német nyelvű matematika verseny
Idén először iskolánk is részt vesz az ország kéttannyelvű iskolái számára meghirdetett német nyelvű matematika versenyen.
Adománygyűjtés
Adománygyűjtés
2018.12.21.
Az idén karácsonyhoz közeledve is gondoltak a Baross tanulói és dolgozói azokra, akik nélkülöznek.
Adventi műsor a Répce utcában
Eltelt egy év, így ismét ellátogattunk a Répce Utcai Idősklubba, ahol az advent jegyében kis műsorral kedveskedtünk. Barossos logóval ellátott mézeskalácsokkal, valamint egy ezer darabos, Budapestet ábrázoló kirakóval leptük meg a már minket ismerősként üdvözlő, kedves időseinket.
Karácsonyra hangolódott a 10. B osztály
Egy fagyos, ám napsütéses délelőtt korcsolyázni indult osztályunk. A téli sportolás végül kellemes hangulatú adventozássá változott. Közösen megtekintettük Győr ünnepi díszbe öltözött belvárosát.
Visszatérő diák a Wiener Neustadt-i Szakfőiskoláról
2018. december 19-én egy idén érettségizett diákunk, Sánta Rebeka látogatott el iskolánkba. Rebeka jelenleg a Wiener Neustadt-i Szakfőiskola hallgatója, ahol angol nyelvű közgazdasági tanulmányokat folytat.
4 for Europe regionális verseny barossos csapatokkal
2018. november 22-én került megrendezésre a 4 for Europe EU-verseny regionális döntője iskolánk Baross-termében. Több mint 100 csapat nevezett. A döntőbe iskolánk két csapata is bekerült.
Mézeskalács díszítése
Az adventi teaház kiegészítő rendezvényeként 2018. december 18-án mézeskalács díszítő-kézműves program volt két szünetben Hricsovinyi Gabriella tanárnő kezdeményezésére. Az elkészült mézeskalácsokat elhelyeztük az aulában két tanuló otthon elkészített remekművei mellé. Megcsodálhatóak péntek 11-ig. Csütörtökön is lehet díszíteni, folytatjuk...
Atomenergiáról mindenkinek
Érdekes és színvonalas előadássorozaton és interaktív kiállításon jártunk a 9. évfolyamos és a 10. D osztályos tanulókkal december 11-én a Széchenyi István Egyetemen.
Helyesírási verseny
Helyesírási verseny
2018.12.15.
November 27-én rendeztük az iskolai helyesírási versenyt.

Facebook

Boldog Iskola cím

Digitális iskola - E-napló

Poszeidon iratkezelő rendszer

Menza

Adatok - elérhetőségek

Órarend

Bázisintézményi cím

ECDL-vizsgaközpont

Tudatos pénzügyi nevelés

Partnerintézményi cím

Győri Szolgáltatási SZC

50 óra közösségi szolgálat

Iskolapolgár archívum


Diákok, tanárok, adminisztratív-technikai munkatársak, életpályák!

A jövő közgazdásza

Eredményeink

Nemzetközi pályázatok

Iskolánk a Facebookon

Diákönkormányzat

120. évforduló

Sajtószoba

Our school - Unsere Schule

Impresszum

Honlapszerkesztő:
Mészáros Eszter

Honlapunkkal kapcsolatos véleményeket ill. anyagokat várunk a következő címen:
meszaroseszter75
gmail.com

Statisztika

Oldalainkat eddig
5834013 látogató
tekintette meg.

Ebben az évben: 24644
Ebben a hónapban: 24644
Ezen a napon: 248

LKW WALTER