Friss

Keresés
Nyári menetrend
Nyári menetrend
2019.07.13.
Tisztelt Szülők, Diákok!
Az alábbiakban a nyári hónapokkal kapcsolatos ügyviteli menetrendet, valamint a legfontosabb tanévkezdési információkat  (javítóvizsga, jelentkezés és beiratkozás szakképző évfolyamra, tankönyvrendelés, gólyatábor...) tesszük közzé.
Eredmények szavalóversenyeken
Szép eredményeket hozott iskolánknak Stanka Renáta Ildikó 10. D osztályos tanulónk, aki ebben a tanévben két szavalóversenyen is dobogós helyen végzett. Az "Éneklem a tavaszt" József Attila-versenyen 1. helyezést, a Valentin-napi versmondó versenyen pedig 3. helyet szerzett. Felkészítője Mihalikné Diószegi Enikő volt. Ezenkívül Renáta rendszeres szereplője az iskolai rendezvényeknek is.
OKJ-vizsgaszezon
OKJ-vizsgaszezon
2019.07.10.
A 2018/2019-es tanévben három alkalommal, 2018 októberében, 2019. februárjában és 2019. májusában 5 különböző szakmai vizsga zajlott iskolánkban.
Fogyasztóvédelmi nap
Miután 2019 januárjában iskolánk megkapta a „Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola” címet, június 14-én, az utolsó tanítási napon megrendeztük a Fogyasztóvédelmi napot.
Marketing Challenge Day 2019.
A tavalyi évben rendezett MCD-hez képest rendkívül nagy fejlődésen ment keresztül a verseny. Egy egyetemi előadóterem helyett idén már egy szépen berendezett konferenciateremben fogadtak bennünket.
Mezei futóverseny
Mezei futóverseny
2019.06.24.
Győrben 2019. március 26-án rendezték meg a mezei futóverseny megyei fordulóját, amelyre nagyon sok iskolából neveztek be diákokat.  A Püspökerdő és az Aranypart környékén 3000 m, 4500 m és 5000 m távokon mérték össze gyorsaságukat a fiatalok.
Illemtan csapatverseny, országos helyezések
Ebben a tanévben is megrendezték az Országos Illemtani Csapatversenyt, aminek döntőjébe nagy örömünkre iskolánkból két csapat is bejutott.
Versenyeredmények
Versenyeredmények
2019.06.18.
Az Oktatási Hivatal Győri Pedagógiai Oktatási Központja 2019. május 28-án díjátadó ünnepséget rendezett, ahol a különböző tanulmányi versenyeken sikeresen szereplő diákokat és felkészítő tanáraikat köszöntötték.
Álláslehetőség
Álláslehetőség
2019.06.18.
A Matusz-Vad Zrt. dinamikusan fejlődő, Magyarország egyik meghatározó fagyasztott és friss áru termékeket értékesítő élelmiszer-kereskedelmi vállalata győri irodájába Pénzügyi asszisztens munkatársat keres. További információ ITT érhető el.

 

Diákolimpián a barossos diákok!
2019. április 29-én és 30-án rendezték meg Győrben az Olimpiai Sportparkban a diákolimpia megyei futóversenyt. A Baross iskola diákjai mindkét nap képviselték az iskolát az esős idő ellenére.
Álláslehetőség
Álláslehetőség
2019.06.16.
A GYŐR-SZOL Zrt. Számviteli és Controlling osztálya felvételt hirdet könyvelő munkakör betöltésére.
Részletek ITT érhetőek el!
Osztálykirándulás-Miskolc 10. B
Úgy gondolom, hogy az osztálykirándulás rendkívül fontos egy osztályközösség életében. Összehozza az embereket, nagyon jó barátságok születhetnek ezen egy vagy akár több nap alatt. Az idei osztálykirándulásunk helyszíne Miskolc volt, ahol két napot töltöttünk el.
Programozd a jövőt
Programozd a jövőt
2019.06.16.
Áprilisban és májusban három alkalommal vettek részt a 9. A, 9. C és 9. D osztályos tanulók a Mobilis által szervezett „Programozd a jövőt” interaktív foglalkozáson. A program folyamán diákjainkkal bepillanthattunk a robotok világába, egy kis programozás-oktatást is kaptunk. 
"Mindenhol jó, de legjobb Sopron!"
Végül erre a következtetésre jutott a 10. D a május 24-ei osztálykirándulást követően.
A "csak eső ne legyen" fohászokkal sikeresen ostromoltuk az eget, mert az esernyők és pulóverek a vállunkat húzták, míg többen megállapítottuk, hogy bizony naptejjel kellett volna készülni.
Bronzéremmel gazdagodtunk - Év titkár tanulója 2019
Az idei tanévben először került megrendezésre "Az év titkár tanulója - 2019" c. országos szakmai verseny az ügyviteli titkár, irodai titkár és az irodai asszisztens OKJ-képzésben tanulók részére.
Budapest Te csodás! - Osztálykirándulás 9. A módra
Esős napra ébredtünk. A korai ébredést átvészelve, úticsomagom felvéve elindultam a vasútállomásra. Az állomásra érve álmos tekintetekkel találkoztam a gyülekező ponton. Amint megérkezett mindenki, elindultunk a Déli Pályaudvarra.
A 11. C tanulmányi kirándulása
Miért várják az osztályok egész évben az osztálykirándulást? Mert így kimozdulhatnak az iskola falai közül, közösen élményekkel gazdagodhatnak és kötetlenebbül tölthetik együtt a szabadidejüket.
NÉMET FILMKLUB
NÉMET FILMKLUB
2019.05.26.
2019. május 29-én, szerdán a 7. órában a német munkaközösség legújabb filmklubjára invitálunk Benneteket.

ÉRETTSÉGI UTÁNI SZAKKÉPZÉS NAPPALI ÉS ESTI TAGOZATON!

Szakképzés (2019-2020)

Szeptemberben induló képzések nappali és esti tagozaton!
Információ a képre kattintva érhető el.
 

Facebook

Fogyasztóvédelmi iskola

Boldog Iskola cím

Digitális iskola - E-napló

Poszeidon iratkezelő rendszer

Menza

Adatok - elérhetőségek

Órarend

Bázisintézményi cím

ECDL-vizsgaközpont

Tudatos pénzügyi nevelés

Partnerintézményi cím

Győri Szolgáltatási SZC

50 óra közösségi szolgálat

Iskolapolgár archívum


Diákok, tanárok, adminisztratív-technikai munkatársak, életpályák!

A jövő közgazdásza

Eredményeink

Nemzetközi pályázatok

Iskolánk a Facebookon

Diákönkormányzat

120. évforduló

Sajtószoba

Our school - Unsere Schule

Impresszum

Honlapszerkesztő:
Mészáros Eszter

Honlapunkkal kapcsolatos véleményeket ill. anyagokat várunk a következő címen:
meszaroseszter75
gmail.com

Statisztika

Oldalainkat eddig
6022563 látogató
tekintette meg.

Ebben az évben: 213194
Ebben a hónapban: 20429
Ezen a napon: 17

LKW WALTER