Friss

Keresés
Elérhetőség
Elérhetőség
2016.07.14.
Iskolánk titkar@mail.barossgyor.hu e-mail címe technikai okok miatt sajnos július 1. óta bizonytalan ideig nem működik. Kérjük, hogy a fenti címre küldött jelentkezéseket, leveleket a barossgyor@gmail.com e-mail címre legyenek szívesek elküldeni. Megértésüket köszönjük.
Nyári menetrend
Nyári menetrend
2016.07.13.
Tisztelt Szülők, Diákok!
Az alábbiakban a nyári hónapokkal kapcsolatos ügyviteli menetrendet, valamint a legfontosabb tanévkezdési információkat  (javítóvizsga, jelentkezés és beiratkozás szakképző évfolyamra, tankönyvrendelés, gólyatábor...) tesszük közzé.
"Nagymama lekvárja"
"Nagymama lekvárja"
2016.07.12.
Iskolánk tanulói részt vettek az "Ő-szülő-érték" diákfilm pályázaton, ahol ezüst-fokozatot értek el hangzatos videójukkal. Gratulálunk az alkotóknak és a film valamennyi szereplőjének!
A díjat Pintér Patrik DÖK-elnök és Tóth Áron vette át. Az oklevél letölthető IDE kattintva.
Búcsú Görögné Horacsek Melitta igazgatónőtől
A tanév végén köszöntöttük a nyugdíjba vonuló Görögné Horacsek Melittát, iskolánk 8. igazgatóját.
Görögné Horacsek Melitta 1977 óta a Baross Gábor Közgazdasági és Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskola közgazdász tanára. Több éven át munkaközösség-vezető, 6 évig a levelező tagozat vezetője, 2005-től gyakorlatioktatás-vezető, 2007-től pedig a jövőre 120. tanévét kezdő intézmény igazgatója volt.
Búcsú Nagyné Gyurós Katalin tanárnőtől
Június 30-án köszöntünk el Nagyné Gyurós Katalin tanárnőtől, aki 31 éve tagja a nevelőtestületnek.
Nagyné Gyurós Katalin (Katica) 1985 óta dolgozik iskolánkban, végzettsége magyar nyelv és irodalom, gyorsírás-gépírás szakos tanár. 1998-ban oktatásinformatikus szakképzettséget szerzett, majd német nyelvből nyelvvizsgát tett.
Nyugdíjba vonulás
Nyugdíjba vonulás
2016.07.09.
Június 30-án köszönt el a tantestület és az alkalmazotti közösség Batáné Kollár Mária gazdasági vezetőtől, aki 10 évvel ezelőtt került iskolánkba.
Marika néni az iskolavezetés tagjaként jelentősen hozzájárult az oktatás-nevelés jó feltételeinek megteremtéséhez, a mindennapi munka irányításához és ellenőrzéséhez.
Megyei 1. és 3. helyezés
Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság „Tűzről pattant” címmel alkotói pályázatot hirdetett. A pályázat célja, hogy a tanulók a kreatív alkotásaikon keresztül mutassák be a tűzoltók izgalmas és egyben veszélyes világát. Központi téma a tűzvédelem. Ezt a tűzoltó hivatás bemutatásával, egy tűzoltói beavatkozás ábrázolásával, vagy bármilyen más ötletesen elkészített, a tűzvédelem fontosságát hangsúlyozó művel lehetett ábrázolni.
Búcsú kollégáinktól
Június 30-i záró értekezletünkön búcsúztunk Kiss Judit Mária angol és Horváth Zsolt Tibor matematika szakos kollégánktól.
Baross-érem
Baross-érem
2016.07.08.
Idén Kulcsár Klára tanárnő és Batáné Kollár Mária gazdasági vezető érdemelte ki a Baross-érmet, melyet Pedagógusnapon adott át Görögné Horacsek Melitta igazgatónő.
A díjazottak laudációja megtekinthető IDE kattintva.
A Pedagógusnapról korábban Facebook-oldalunkon számoltunk be.
Nyugdíjba vonulás
Nyugdíjba vonulás
2016.07.08.
Június 29-én köszönt el a tantestület és az alkalmazotti testület Király Árpádnétól nyugdíjba vonulása alkalmából. Király Árpádné Terike hivatalsegédként 2010 óta dolgozott iskolánkban.
Békés nyugdíjas éveket kívánunk!
(A fotók a hagyományos alkalmazotti búcsúfogadáson készültek.)
Szakmai gyakorlaton
Szakmai gyakorlaton
2016.07.03.
Jelenleg is zajlik az ügyvitel ágazat diákjainak szakmai gyakorlata. A 9. A osztály részben iskolai programokon (tízujjas vakírás gyakorlása, adatbevitel, szövegszerkesztés, játékos gazdasági alapismeretek, kommunikációs gyakorlatok), részben üzem- és hivatallátogatásokon (AUDI, Győri Törvényszék, Ítélőtábla, NAV, Győri Járási Hivatal - Kormányablak) vesz részt.

Szakmai gyakorlat igazolása

Szakképzés (2016-2017)

Digitális iskola - E-napló

Adatok - elérhetőségek

Órarend

Ballagók Évkönyve

Levelezés

Menza

50 óra közösségi szolgálat

A jövő közgazdásza

Eredményeink

Nemzetközi pályázatok

Iskolánk a Facebookon

Diákönkormányzat

Csuriz FC

Our school - Unsere Schule

Impresszum

Honlapszerkesztő:
Mészáros Eszter

Honlapunkkal kapcsolatos véleményeket ill. anyagokat várunk a következő címen:
meszaroseszter75
gmail.com

Statisztika

Oldalainkat eddig
4841130 látogató
tekintette meg.

Ebben az évben: 352115
Ebben a hónapban: 21664
Ezen a napon: 58

LKW WALTER