Friss

Keresés


Iskolánk honlapjának felső menüsorában (Felvételizőknek) minden információ megtalálható a középiskolai felvételi eljárásról! Az indítandó képzésekről ITT lehet tájékozódni.
Filmvetítés az I. világháborúról
100 éve, 1918. november 11-én ért véget az I. világháború, melyre csütörtökön a 7-8. órában a Szürke senkik c. magyar film megtekintésével, illetve egy kiállítással emlékezünk. Aki szeretné megnézni a filmet, történelemtanáránál jelentkezzen. Csak 11., 12. osztályosok jelentkezzenek! (a film kb. 60 perces)
Pályaorientációs nap
2018. november 6-án iskolánkban pályaorientációs napot tartottunk. Célja, hogy a nálunk tanuló diákok megismerjék az ügyvitel és közgazdaság ágazatot és az általuk nyújtott továbbtanulási- és munkalehetőségeket.
Országos 6. hely a statisztikai versenyen!
2018. november 8-án Budapesten jártunk a Központi Statisztikai Hivatal épületében. A hagyománnyá vált vetélkedőre 250 iskola közül 12 jutott be az országos versenyre.
Beszámoló az Édes anyanyelvünk nyelvhasználati verseny országos döntőjéről
Sátoraljaújhelyen, az Édes anyanyelvünk nyelvhasználati verseny országos döntőjén vettem részt október 19-21. között Sebestyénné Nagy Csilla tanárnővel.
50 óra közösségi szolgálati lehetőség!
A Győri Egyházmegyei Karitász az Élelmiszerbank szervezésében idén is adventi tartósélelmiszer-gyűjtést hirdet november 23-25. között Győrben, várhatóan az Adyvárosi Szigethy expressz Tesco-ban (Győr, Szigethy Attila u. 112.). Az akcióra önkénteseket keresnek, lehetőség van az 50 óra önkéntes munka leigazolására is! Amennyiben érdekel a lehetőség, kérjük jelentkezz Mészáros Eszter igazgatóhelyettes-nél november 8-ig!
Libabőrösek lettünk...
A tavaly áprilisban megrendezett diáknapon végzős osztályként első helyezést értünk el, de a nyereményünk egy részének felhasználása a közelgő ballagás és érettségi hevében feledésbe merült…
Gólyaavató
Gólyaavató
2018.10.27.
2018. október 19-én tartottuk iskolánk hagyományos gólyaavató buliját, ami idén igazi időutazást jelentett a résztvevőknek. A három gólyaosztály az ókori Egyiptom (9. A), a lovagkor (9. C) és a kőkorszak (9/Kny) hangulatában versengett a feladatok során.
Bázisiskolai programok
Október 17-én az Oktatási Hivatal Bázisintézményeként több bemutató előadásra és műhelymunkára került sor iskolánkban az Őszi Pedagógiai Napok keretében.
Filharmónia előadások a Baross-teremben
Az idei tanévben is megrendezésre kerülnek a Baross-teremben a Filharmónia előadások. A diákok elsőként Budapest Régizene Együttes Régi mesterek-régi hangszerek c. előadását hallgathatták meg. A koncertről készült fényképek Facebook-oldalunkon is megtekinthetőek.
Stafétafutás szép helyezésekkel
2018. október 19-én rendezték meg Győrben a 16. Győri Staféta Emlékfutást rekord részvétellel. A versenyen a győri középiskolások emlékeztek meg stafétafutással az I. és II. világháború vitéz katonahőseire és az 56-os forradalom évfordulójára.
Legjobb szakgimnáziumok
A Kisalföld K2-ben jelent meg cikk a legjobb szakgimnáziumokról az Oktatási Hivatal adatai alapján. A listát az elmúlt 5 év kompetenciaméréseinek és érettségi vizsgáinak eredményei alapján állították össze. A 2017-es kompetenciamérésen iskolánk a 2. legjobb szakgimnázium lett.
56-os futballistasorsok: Karikó Ervin
Iskolánk volt diákja, Karikó Ervin futballista is megemlítésre került a Kisalföld K2 magazinjában 2018. október 20-án közreadott tudósításban.
Staféta futás
Staféta futás
2018.10.23.
2018. október 13-án Győr Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzata a lengyel függetlenség 100. évfordulója alkalmából staféta futást rendezett a Bem téren.
Október 23.
Október 23.
2018.10.23.
Október 23-a emlékére a 11. B osztály Ács Gabriella tanárnő vezetésével egy izgalmas kiállítást hozott létre, mely megtekinthető a földszinti zsibongóban. Ünnepi műsorral a 11. A osztály készült Venczák-Csobolyó Tünde ofő irányítása mellett, melyet pénteken hallgattunk meg. A városi koszorúzási ünnepélyen idén a B osztályok képviselői vettek részt.
Iskolai szociális munkás
Iskolánkban októbertől szociális munkás segíti a gyermek- és ifjúságvédelmi felelősök, illetve az osztályfőnökök munkáját.
Marosi-Kokas Judit fogadóórája: csütörtök 7.50-8.50 (26. terem)
Tevékenységéről ITT lehet olvasni.

Boldog Iskola cím

Facebook

Digitális iskola - E-napló

Poszeidon iratkezelő rendszer

Menza

Adatok - elérhetőségek

Órarend

Bázisintézményi cím

ECDL-vizsgaközpont

Tudatos pénzügyi nevelés

Partnerintézményi cím

Győri Szolgáltatási SZC

50 óra közösségi szolgálat

Iskolapolgár archívum


Diákok, tanárok, adminisztratív-technikai munkatársak, életpályák!

A jövő közgazdásza

Eredményeink

Nemzetközi pályázatok

Iskolánk a Facebookon

Diákönkormányzat

120. évforduló

Sajtószoba

Our school - Unsere Schule

Impresszum

Honlapszerkesztő:
Mészáros Eszter

Honlapunkkal kapcsolatos véleményeket ill. anyagokat várunk a következő címen:
meszaroseszter75
gmail.com

Statisztika

Oldalainkat eddig
5770506 látogató
tekintette meg.

Ebben az évben: 339175
Ebben a hónapban: 16154
Ezen a napon: 437

LKW WALTER